Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Úterý 30.04
PPL Úterý 30.04
Osobní odběr Čtvrtek 02.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

NUK FC Plus láhev DISNEY Mickey 300 ml 1ks černá

NUK FC Plus láhev DISNEY Mickey 300 ml 1ks černá

242  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

NUK FC Plus je tím nejlepším pro zdravý vývoj čelistí a přirozený pocit při pití jako z matčina prsu. Vývoj kojence totiž začíná v ústech, kde má nejvíce svalů a nervů. Aby vašemu miminku svět hned zachutnal, jsou naše savičky přizpůsobeny tvaru jeho čelisti a také pomáhají předcházet polykání vzduchu a s tím spojeným kolikám. Mickey Mouse těšil děti mnoha generací. Nyní se vrací na lahvích NUK, aby dělal radost i našim ratolestem.  

\n Savička velikosti 2 – ideální pro děti od 6 do 18 měsíců Středně velký otvor (M) určený pro mléko NUK Anti-Kolikový Systém Optimální pro kombinaci krmení z lahve a kojení Součástí je ortodontická silikonová ventilovaná savička, která se díky své změkčené zóně ještě lépe přizpůsobuje patru dítěte Materiál: vysoce kvalitní a nerozbitný polypropylen, silikon Neobsahuje BPA Široké hrdlo pro snadné plnění a čištění Kompatibilní se všemi \n NUK First Choice produkty K dispozici dvě barvy: červená a šedá s veselým motivem Mickeyho Mouse Výrobky NUK jsou vyvíjeny na základě medicínských vědomostí a na základě zkušeností matek. Proto jsou všechny výrobky NUK označené značkou „NUK zkušenost PLUS". Tato znalost, odvozená z pochopení všedního života maminek a porodních asistentek, odlišuje výrobky NUK od konkurence a zároveň přispívá k tomu, aby každý náš výrobek učinil mateřství nejkrásnějším obdobím v životě ženy.Když v roce 1956 představil NUK první ortodontický dudlík vyvinutý profesorem doktorem Baltersem a zubním lékařem Müllerem, byl položen základní kámen značky, jejímž jediným cílem bylo uspokojovat zvláštní potřeby matek a dětí. V průběhu uplynulých pěti desítek let přerostly znalosti, které NUK nashromáždil, do jedinečné pokladnice zkušeností.
Nakladatel: NUK
ISBN: 4008600298892
Jazyk : Čeština
Mohlo by se vám také líbit..