Stolničení
                        
                    
                    
                    
                    
                    380 Kč 460 Kč
Publikace je určena pro hotelové školy a pro SOU obor kuchař-číšník, dále i pro ty, kteří v pohostinství už pracují a chtějí si rozšířit své odborné znalosti. Jak podávat pokrmy a nápoje Jak vybírat nápoje k pokrmům Jak upravovat jídelní stoly Jak připravit svatební hostinu, banket, raut, koktejl, piknik, garden party
| Autor: | Gustav Salač | 
| Nakladatel: | Fortuna | 
| ISBN: | 80-7168-752-9 | 
| Rok vydání: | 2004 | 
| Jazyk : | Čeština | 
| Druh: | Kniha | 
| Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá | 
| Počet stran: | 224 | 
| Zařazení: | učebnice středních škol • stolničení • pohostinství | 
- 
                                        
                        
                        Technologie přípravy pokrmů 1
Hana Sedláčková; Pavel Otoupal
 - 
                                        
                        
                        Technologie přípravy pokrmů 2
Hana Sedláčková
 - 
                                        
                        
                        Technologie přípravy pokrmů 3
Hana Sedláčková
 - 
                                        
                        
                        Potraviny a nápoje v kostce
Libor Mašek
 - 
                                        
                        
                        Technologie přípravy pokrmů 4
Hana Sedláčková
 - 
                                        
                        
                        Receptury studených pokrmů
Jaroslav Runštuk
 - 
                                        
                        
                        Čítanka pro učební obory SOU
Josef Soukal
 - 
                                        
                        
                        Občanská nauka pro střední odborná uč...
Vladislav Dudák
 - 
                                        
                        
                        Sbírka úloh z matematiky pro SOU a SOŠ
Milada Hudcová
 - 
                                        
                        
                        Technologie přípravy pokrmů 5
Hana Sedláčková
 - 
                                        
                        
                        Planimetrie Pracovní sešit
Marek Liška
 - 
                                        
                        
                        Matematika pro dvouleté a tříleté uče...
Emil Calda
 - 
                                        
                        
                        Základy přírodovědného vzdělávání – C...
Václav Pumpr
 - 
                                        
                        
                        Planimetrie Učebnice
Marek Liška
 - 
                                        
                        
                        Technologie přípravy pokrmů 6
Hana Sedláčková
 - 
                                        
                        
                        Český jazyk v kostce pro střední školy
Marie Sochrová
 
