Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 24.04
PPL Středa 24.04
Osobní odběr Čtvrtek 25.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Základy sociální koncepce Ruské pravoslavné církve

Základy sociální koncepce Ruské pravoslavné církve
31 %

47  Kč 69 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih
Ruská pravoslavná církev je nejpočetnější ze společenství pravoslavných církví. Její působnost sahá mimo hranice Ruské federace také na území Ukrajiny, Běloruska, Lotyšska, Litvy, Estonska, Moldávie, Ázerbajdžánu, Kazachstánu, Kyrgyzstánu, Tádžikistánu, Turkmenistánu a Uzbekistánu; mnoho farností se rovněž nachází v západní Evropě a Spojených státech amerických. Základy sociální koncepce patří k nejdůležitějším dokumentům v moderní historii Ruské pravoslavné církve. Srozumitelným a čtivým jazykem reagují na aktuální problémy dnešní společnosti, jako je vztah ke státu, světskému právu, politice, soukromému vlastnictví, násilí a válce, masmédiím, sekularizaci a globalizaci; zvláštní důraz je kladen rovněž na otázky ekologie, bioetiky, vzdělání, mravnosti a důstojnosti lidského života.
Autor:
Nakladatel: Pavel Mervart
ISBN: 978-80-86818-91-7
Rok vydání: 2009
Jazyk : Čeština
Druh: 1 x kniha
Vazba: Viazaná
Počet stran: 272
Zařazení: příručky texty hospodářská etika stát a církev 21. stol. křesťanská etika sociální etika křesťanství a společnost křesťanství a politika sociální změna bioetika pravoslavné učení sociální nauka církve 21. století
Mohlo by se vám také líbit..