Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pátek 17.05
PPL Pátek 17.05
Osobní odběr Pondělí 20.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Zde jsem, abych plnil tvou vůli : biblická zvěst o zodpovědnosti a svobodě

Zde jsem, abych plnil tvou vůli : biblická zvěst o zodpovědnosti a svobodě
5 %

265  Kč 278 Kč

Odesíláme do 3 až 5 dní

Sleva až 70% u třetiny knih
Zodpovědnost a svoboda jsou pojmy, které i dnes většina lidí oceňuje. Mnohým se mohou jevit jako hodnoty, které spolu příliš nesouvisejí nebo dokonce stojí v určitém protikladu. Podle biblického poselství se však nevylučují, ale vzájemně podmiňují a prolínají. V jakém smyslu to platí, se snaží vysvětlit biblicko-teologická studie 'Zde jsem, abych plnil tvou vůli'. Jak kapitoly, které se zabývají vybranými texty ze Starého zákona, tak i novozákonní pohled, kterému se věnují dvě kapitoly, představují vztah svobody a zodpovědnosti, který je vyjádřen v poznání, že pravou svobodu je možné realizovat jen v závislosti na Bohu, na jeho vůli, ve snaze konat to, co se mu líbí. Tato svoboda pak představuje prostor, který je třeba naplnit dobrem, tj. obětavou a nezištnou láskou.
Autor:
Nakladatel: Univerzita Palackého v Olomouci (UPOL)
ISBN: 978-80-244-3275-5
Rok vydání: 2013
Jazyk : Čeština
Vazba: brožovaná
Počet stran: 176
Zařazení: odpovědnost biblická interpretace kolektivní monografie svoboda biblická exegeze biblická teologie svobodná vůle
Mohlo by se vám také líbit..