Slovník potravinářů a gastronomů
16
%
108 Kč 129 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Slovník obsahuje přehledně uspořádané definice potravinářských a jiných produktů, jejich skupin a druhů, popis činností, systémů, kvalitativních a jiných znaků z oblastí souvisejících s gastronomií, s potravinami, potravinovými doplňky, nápoji atd., s jejich zpracováním a uváděním do oběhu. Zahrnuje dále i vysvětlení pojmů týkajících se základních požadavků ochrany zdraví a hygieny v těchto oblastech.
Autor: | Jaromír Beránek |
Nakladatel: | Grada |
ISBN: | 80-86724-04-2 |
Rok vydání: | 2005 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 104 |
Zařazení: | výkladové slovníky • gastronomie • oborová terminologie • potraviny |
Mohlo by se vám také líbit..
-
20 000 mil pod mořem
Jules Verne
-
Otevřené hranice - Etika a ekonomie m...
Caplan, Bryan
-
Opráski f krichli
jaz
-
Anatomie 1.
Radomír Čihák
-
Něžná náruč rodičů
Eva Kiedroňová
-
Rozvíjej se, děťátko...
Eva Kiedroňová
-
Dítě školkou povinné
M. M. Cabicar
-
Udírny a uzení
Egon M. Binder
-
Jak prokouknout druhé lidi
Joe Navarro
-
Bylinky pro děti a maminky
Magdaléna Staňková-Kröhnová
-
Tesařské spoje
Manfred Gerner
-
Vývojová psychologie
Dana Krejčířová; Josef Langmeier
-
Moderní didaktika
Robert Čapek
-
Praha neznámá
Petr Ryska
-
Psychologie masových vrahů
Andrej Drbohlav
-
Kouzelná třída
Zuzana Pospíšilová; Drahomír Trsťan