Zelenina od A do Z
54 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Ing. Dagmar Lánská je proslulou autorkou specializovanou využití zeleniny a koření, její publikace mají početnou čtenářskou obec a opakovaně vycházejí. Publikace o úloze zeleniny v našem stravování a přípravě zeleninových pokrmů již slavila v minulosti úspěchy a nyní vychází v revidovaném a doplněném vydání. Autorka v ní soustředila všechny známé druhy zeleniny dostupné na tuzemském trhu od artyčoku po zelí a ke každému připojila recepty gastronomicky nejvýhodnější úpravy. Receptář doprovází barevná fotografická prezentace pokrmů od Miroslava Zeminy.
| Nakladatel: | TeMi CZ |
| ISBN: | 978-80-87156-10-0 |
| Vazba: | Paperback |
| Počet stran: | 144 |
| Zařazení: | kuchařské recepty • zeleninová jídla |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Steve Jobs
Walter Isaacson
-
Ze mě
Pavlína Brzáková
-
Nezapomeň na zlé časy
Günter K. Koschorrek
-
Nikola Tesla a jeho tajné vynálezy
Childress David
-
Pouštní horečka
Kmenta Jaroslav
-
OPEN Otevřená zpověď
Andre Agassi
-
Já nic, já muzikant ...na penzi
Jiří Traxler
-
Stalin
Jean-Jacques Marie
-
Hitler
Joachim Fest
-
Jaroslav Seifert v mozaice postřehů z...
Ebr Vratislav
-
Miloš Forman
Stanislava Přádná
-
Vlny vzpomínek
Pavel Spunar
-
Démosthenés
Pavel Maurer
-
Moji českoslovenští prezidenti - 2. v...
Císař Čestmír Dr.
-
Zpívánky malovánky
Šichová Zdeňka
-
Květiny nejen pro balkon
Hrudová Eva, Kolaříková Dagmar,
