Jednou nohou v kuchyni, druhou na cestách
49
%
204 Kč 399 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Autorova cesta za čepicí šéfkuchaře byla pěkně dobrodružná. Procestoval skoro celý svět a ze všech míst, kde vařil, si přivezl ty nejlepší recepty, které následně uzpůsobil českému čtenáři. Připravte si jídla pocházející ze Švýcarska, Ameriky nebo Kajmanských ostrovů. Podle knihy zvládne uvařit úplně každý, navíc se toho mnoho dozvíte o pokrmech z nejrůznějších koutů světa. Tato kuchařka je opravdový zážitek.
Autor: | Dolejš Roman |
Nakladatel: | Smart Press |
ISBN: | 978-80-87049-52-5 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 216 |
Zařazení: | 20.-21. stol. • autobiografické vzpomínky • jídla • kuchařské recepty • cesty a pobyt • národní jídla • kuchaři • Dolejš, Roman |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Nakupujeme s rozumem, vaříme s chutí
Dostálová Jana, Málková Iva,
-
Osm chutí Asie - Shahaf Shabtay a tým...
Shahaf Shabtay
-
Tvůj fotodeníček od školky do školy p...
Humpolcová Zuzana
-
Tvůj fotodeníček od školky do školy p...
Humpolcová Zuzana
-
Domov je místo, odkud tě nevyhodí… - ...
Dagmar Zezulová
-
Kuchařka pro mého muže
Veronika Zemanová
-
Úsměvy smutných mužů
Josef Formánek
-
Notes Květinové kuchařky
Vlková Jana
-
Nordic running
Milan Kůtek
-
Zelenina z ekozahrady pro radost i so...
Jaroslav Svoboda
-
Švédská kuchařka - Kulinářské tradice...
Wittenberg Gašparová Dominika
-
Sladký design – Pečení a zdobení s Ha...
Hanka Rawlings
-
RAW pro zdraví a krásu
Adamová Jitka
-
Kuchařka pro teenagery
Julie Kučerovská
-
Zvyšte obrat a zisk firmy metodou Pro...
Pištělák Petr
-
Luštěninová kuchařka se spoustou zel...
Petr Klíma