Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Pátek 10.05
PPL Pátek 10.05
Osobní odběr Pondělí 13.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Technologie potravin

Technologie potravin
10 %

670  Kč 745 Kč

Odesíláme do 3 až 5 dní

Sleva až 70% u třetiny knih
Kniha Technologie potravin – Přehled tradičních potravinářských výrob vychází jako aktualizovaný a doplněný text knihy Technologie potravin – Co byste měli vědět o výrobě potravin? z roku 2009. Je určena všem, kdo mají zájem získat informace o výrobě potravin a jejich kvalitě a měla by sloužit rovněž jako zdroj základních informací pro odbornou i laickou veřejnost. Tato kniha je souhrnným přehledem tradičních a zároveň i současných potravinářských technologií, rozděleným do 8 kapitol a nově je doplněna rejstříkem odborných pojmů, který umožňuje čtenáři rychlou orientaci v textu a anglickým souhrnem. • Evropská technologická platforma – východiska pro výzkum v oblasti potravinářství • Obecné zásady výroby potravin • Konzervace potravin a technologie masa • Technologie mléka a mlékárenských výrobků • Technologie olejů, tuků, detergentů a kosmetiky • Fermentační technologie • Technologie sacharidů • Výroba pochutin a zpracování suchých plodů
Autor:
Nakladatel: Key publishing
ISBN: 978-80-7418-145-0
Rok vydání: 2012
Jazyk : Čeština
Vazba: brožovaná
Počet stran: 588
Zařazení: kolektivní monografie potravinářská technologie
Mohlo by se vám také líbit..