Technologie potravin
10
%
670 Kč 745 Kč
Odesíláme do 3 až 5 dní
Sleva až 70% u třetiny knih
Kniha Technologie potravin – Přehled tradičních potravinářských výrob vychází jako aktualizovaný a doplněný text knihy Technologie potravin – Co byste měli vědět o výrobě potravin? z roku 2009. Je určena všem, kdo mají zájem získat informace o výrobě potravin a jejich kvalitě a měla by sloužit rovněž jako zdroj základních informací pro odbornou i laickou veřejnost. Tato kniha je souhrnným přehledem tradičních a zároveň i současných potravinářských technologií, rozděleným do 8 kapitol a nově je doplněna rejstříkem odborných pojmů, který umožňuje
čtenáři rychlou orientaci v textu a anglickým souhrnem.
• Evropská technologická platforma – východiska pro výzkum v oblasti potravinářství
• Obecné zásady výroby potravin
• Konzervace potravin a technologie masa
• Technologie mléka a mlékárenských výrobků
• Technologie olejů, tuků, detergentů a kosmetiky
• Fermentační technologie
• Technologie sacharidů
• Výroba pochutin a zpracování suchých plodů
Autor: | Pavel Kadlec |
Nakladatel: | Key publishing |
ISBN: | 978-80-7418-145-0 |
Rok vydání: | 2012 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | brožovaná |
Počet stran: | 588 |
Zařazení: | kolektivní monografie • potravinářská technologie |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Učebnice zavařování a konzervace. i pro
Jílek, Jan
-
Trestní právo hmotné - obecná část (s...
-
Základy obchodního práva
Jaroslav Padrnos
-
Kriminalistika
Svoboda, Ivo
-
Příručka pro piloty vrtulníku
Robert Pláteník
-
Právní prostředí podnikatele
-
Organizace justice a právní služby
Schelleová, Ilona
-
Bezpečnost, hrozby a rizika v 21. sto...
-
Právní kontinuita autonomie Moravy
Michal Hoskovec
-
Propouštění ze zaměstnání
-
Management služeb hotelnictví a cesto...
Tomáš Jeřábek
-
Potravinářské zbožíznalství
-
Základy správního práva a veřejné správy
Svoboda, Ivo
-
Cestovní ruch
-
Základy společenských věd I. Základy ...
-
Encyklopedie českých právních dějin, ...
Schelle, Karel; Tauchen, Jaromír