Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 15.05
PPL Středa 15.05
Osobní odběr Čtvrtek 16.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Under Pressure

 Under Pressure
15 %

1548  Kč 1 817 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
There is wonderment in cooking sous vide - in the ease and precision (salmon cooked at 123 degrees versus 120 degrees!) and the capacity to cook a piece of meat (or glaze carrots, or poach lobster) uniformly. This book shows us how sous vide, which involves packing food in airtight plastic bags and cooking at low heat, achieves flavour.
Autor:
Nakladatel: Artisan
ISBN: 9781579653514
Rok vydání: 2008
Jazyk : Angličtina
Vazba: Hardback
Počet stran: 295
Mohlo by se vám také líbit..