Nákypy a zapékaná jídla
63 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Jak je to prosté a přitom chutné, prostě neodolatelné: takové jsou křupavé nákypy, zapékané pokrmy i jemná suflé, ideální pro hosty i oblíbená jídla pro celou rodinu. Jenom je třeba zvolit správné přísady a vše dobře ochutit. Vybrali jste pro vás ty nejlepší recepty: Od zapékaného lososa se špenátem přes několik těstovinových klasiků až po čokoládové suflé. S pomocí tipů od našich kuchařů – profesionálů jistě vše snadno a bez problémů zvládnete, a tak jen s chutí do toho!
Autor: | Döpp,Willrich,Rebbe |
Nakladatel: | Grada |
ISBN: | 80-247-2292-5 |
Rok vydání: | 2007 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 64 |
Zařazení: | kuchařské recepty • zapékaná jídla • nákypy |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Anatomie 1.
Radomír Čihák
-
Jak prokouknout druhé lidi
Joe Navarro
-
Bylinky pro děti a maminky
Magdaléna Staňková-Kröhnová
-
Vývojová psychologie
Dana Krejčířová; Josef Langmeier
-
Moderní didaktika
Robert Čapek
-
Praha neznámá
Petr Ryska
-
Psychologie masových vrahů
Andrej Drbohlav
-
Manuál obranné střelby
Pavel Černý
-
Truhlářské konstrukce
Elmar Josten
-
Prvních 6 let ve vývoji a výchově dítěte
Zdeněk Matějček
-
Velká kniha manipulativních technik
Andreas Edmüller
-
Fyziologie a patologická fyziologie
Richard Rokyta
-
Dětská klinická psychologie
Pavel Říčan; Dana Krejčířová
-
Funkční anatomie
Dylevský Ivan
-
Diagnostika a terapie duševních poruch
Karel Dušek
-
Propedeutika vnitřního lékařství
Ladislav Chrobák