Polévky a dušená jídla
427 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
V této knize ze série Dobře jíst, dobře žít zjistíte, že rajská polévka nebo dušená zelenina může vypadat a chutnat úplně jinak, než jak jste zvyklí.
V POLÉVKÁCH A DUŠENÝCH POKRMECH se bílkoviny spojují se zdraví prospěšnými vitaminy, minerály a vlákninou ve zdravé jídlo, které si uchovává všechny důležité výživné látky použitých surovin. Mohou být neobyčejně pestré a hodí se k jakékoli příležitosti. Zásadní roli v nich hraje zelenina, ať už jako hlavní součást nebo tím, že dodá správnou chuť, hustotu a barvu vývarům.
Také čerstvé nebo sušené ovoce, voňavé bylinky nebo výrazná koření, semínka a ořechy přispívají svými typickými chutěmi. A přidáme-li ještě knedlíčky, noky, luštěniny nebo obiloviny, dostaneme báječné jídlo z jednoho hrnce.
Nakladatel: | Readers Digest Výběr s.r.o. |
ISBN: | 80-86880-79-6 |
Rok vydání: | 2008 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 160 |
Zařazení: | kuchařské recepty • polévky • slaná jídla |
Mohlo by se vám také líbit..
-
A Game of Thrones: the Story Continue...
George R.R. Martin
-
Mnich, který prodal své ferrari
Robin S. Sharma
-
Hormonální jógová terapie
Dinah Rodrigues
-
Bábovky
Radka Třeštíková
-
Muž, který chtěl být šťastný
Laurent Gounelle
-
Špalíček veršů a pohádek
František Hrubín
-
Zima
Rotraut Susanne Bernerová
-
The Sun and Her Flowers
Kaur Rupi
-
Podzim
Rotraut Susanne Bernerová
-
Kmotr Mrázek Trilogie
Kmenta Jaroslav
-
Poslední Aristokratka
Evžen Boček
-
Matrix Energetics
Richard Bartlett
-
Bylo nebylo
-
Jak na rakovinu
-
Domácí dobroty z přírodních ingrediencí
-
Kniha domácích receptů
David L. Katz