Polévky

Polévka. Pro někoho zbytečnost, pro jiného nepostradatelná součást obědového menu nebo třeba alternativa zdravé, teplé večeře. Několik hodin taženým vývarem nepohrdne určitě nikdo, také chřestový nebo hráškový krém s domácími krutony určitě zachutná každému. Navíc do krémových polévek můžete schovat i méně populární druhy zeleniny (brokolici nebo kapustu) a když ji správně ochutíte, nikdo nic nepozná. A co třeba pořádná gulášovka nebo zelňačka s klobásou a krajícem čerstvého, kváskového chleba? Stále si myslíte, že polévka je zbytečnost? Vyberte si tedy tu svou oblíbenou, uvařte si ji na večeři, naservírujte ji do krásného talíře a uspořádejte polévkovou večerní hostinu. Určitě potěšíte nejen svůj žaludek, ale i ostatní spolustolovníky. Ať žijí polévky a ať Vám chutná!