Pečení Velká rodinná kuchařka
24
%
151 Kč 199 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Máme pro vás rozmanitou nabídku sebraných receptů na pečení, které mají všechno potřebné: ať už je to rychlost, snadná příprava, moučník s ovocem nebo chuťovka – každý tu najde, co hledá! Vše je doplněno barevnými fotografiemi.
Autor: | Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau |
Nakladatel: | Svojtka&Co. |
ISBN: | 80-7352-278-0 |
Rok vydání: | 2006 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 240 |
Zařazení: | kuchařské recepty • moučníky • dezerty |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Dorty a dezerty (Edice Apetit)
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Tajemství východu - aneb To nej ... (...
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Polévky (Edice Apetit)
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Saláty (Edice Apetit)
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Bon appétit! aneb Lekce francouzské k...
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Koláče (Edice Apetit)
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Mamma mia! aneb To nejlepší od italsk...
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Latinská Amerika (Edice Apetit)
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Těstoviny (Edice Apetit)
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Honzo, vstávej! aneb Vařime česky od ...
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Celozrnné vánoční pečivo
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Grilování (Edice Apetit)
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Velká škola předkrmů
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Bezlepková kuchyně
-
SAS Příručka jak přežít
John Wiseman
-
Jak věci fungují
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau