12 měsíců v české kuchyni
12
%
351 Kč 399 Kč
Expedujeme 1 až 2 dny
Sleva až 70% u třetiny knih
Mladý kuchař Martin Legeza vybral svoje nejlepší recepty a sestavil je podle jednotlivých sezon – vybírá a vaří vždy z toho, co v daném měsíci dozrává, nebo co je pro daný měsíc typické. A protože ještě studuje a jeho rok se tedy odvíjí od začátku školního roku do prázdnin, začíná v září tím, co se u něj doma chystávalo na první školní den, a pokračuje „svým“ rokem až do prázdnin a jídel, která mu o prázdninách vařila babička. Nemůže samozřejmě zapomenout na oslavy svatého Martina, Vánoce a dokonce ani na „nové“ svátky, takže ve své kuchařce přináší například i recepty na valentýnské menu.
Autor: | Legeza Martin |
Nakladatel: | Esence |
ISBN: | -7504 |
Rok vydání: | CZE |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | CZE |
Počet stran: | CZE |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Zdravíčko, doktore!
Vladimír Mertlík
-
Jak jíst humra a další záhady správné...
Blomová Ashley
-
Rakovina prsu
Oellerich a kolektiv Heike
-
Vodka
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
52 projektů na městskou zahradu
Oftringová Bärbel
-
Naše malá princezna
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Chci spát
Griffey, Harriet
-
Umění přirozeného domova
Sullivan, Rebecca
-
60 je vážně opojná
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Jediná kniha o jídle, kterou potřebujete
Karolína Fourová
-
Jak funguje jídlo: Co jíme, když jíme
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Šití jako životní styl
Davídková Petra
-
Všechno nejlepší k narození dítěte
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Dobré přátele nikdo nerozdělí
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Přátelé v dobrém i ve zlém
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Vystup z řady
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau