Konzervujeme ovocie a zeleninu (slovensky)
17
%
80 Kč 96 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Všetko o konzervovaní ovocia a zeleniny.
Autor: | Jaroslav Vašák |
Nakladatel: | Ottovo nakladatelstvo, s.r.o. |
ISBN: | 80-7181-577-2 |
Rok vydání: | 2001 |
Jazyk : | Slovenština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 160 |
Zařazení: | kuchařské recepty • konzervování zeleniny • konzervování ovoce |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Borůvková kuchařka
Jaroslav Vašák
-
Regionální kuchařka z Čech, Moravy a ...
Jaroslav Vašák
-
Ovocná kuchařka
Jaroslav Vašák
-
Medová kuchařka
Jaroslav Vašák
-
Nátierky
Jaroslav Vašák
-
Natrhej si oběd
Jaroslav Vašák
-
Vojny sveta, novovek
Petr Klučina
-
Vojny sveta, starovek stredovek
Petr Klučina
-
Slováci na Tour
Michal Zeman
-
Zlatý retriever
Bernard Bargh
-
Staré grécke báje a povesti
Eduard Petiška; Václav Fiala
-
Vojenské dejiny Slovenska a Slovákov
Vladimír Segeš
-
Ottov historický atlas Slovensko
-
Moja prvá knížka o sexe
-
Sušené kvetiny
Anna-Marie Schwarzbach
-
Benedikt XVI.
Eva Muroňová