Škola vaření
16
%
418 Kč 499 Kč
Expedice za 2 až 3 dny
Sleva až 70% u třetiny knih
Profesionální kuchař Ing. Martin Černohorský v současné době provozuje rodinnou školu vaření CEREXIM v Praze, kde pořádá i kuchařské kurzy pro veřejnost. Nyní se rozhodl podělit o své znalosti v ucelené knize. A jaké jsou její ingredience? Ověřené recepty, zajímavosti z profesionální kuchyně, poutavé fotografie či zábavné ilustrace. Jako nášup dostanete tipy z exotické kuchyně a nádavkem 10 video receptů.
| Autor: | Martin Černohorský |
| Nakladatel: | XYZ |
| ISBN: | 9788075975652 |
| Rok vydání: | CZE |
| Jazyk : | Čeština |
| Vazba: | CZE |
| Počet stran: | CZE |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Sexy dorty
Josef Maršálek
-
Sedm způsobů jak se radovat z jídla
Michal Hugo Hromas
-
Farská kuchařka
Miroslav Macek
-
Klasická česká kuchařka
Marie Janků-Sandterová
-
3 v 1: Matka roku 2022
Veronika Arichteva, Martina Pártlová, Nikol Štíbrová
-
Do hrobu si to nevemu
Karel Šíp
-
Fifty Shades Darker: Padesát odstínů ...
E. L. James
-
Kruh
Bernard Minier
-
Princ Mamánek
Jan Budař
-
Fifty Shades of Grey: Padesát odstínů...
E. L. James
-
Saturnin se vrací
Miroslav Graclík
-
Gianluigi Buffon: superman Gigi
Zdeněk Pavlis
-
100 nejznámějších pohádek pro unavené...
Kolektiv
-
Zkurvenej příběh - brožovaný
Bernard Minier
-
Tma - brožovaná
Bernard Minier
-
Tma
Bernard Minier
