Paštiky a teriny
7
%
223 Kč 239 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Paštiky a teriny se tradičně připravují z masa a podávají se studené. Kromě receptů z jehněčího, hovězího, vepřového či drůbeže vznikly moderní předpisy na rybí, zeleninové
a sýrové paštiky. Jako dezert lze podávat i sladké ovocné, mražené a krémové fáše. Domácí paštiky jsou cosi zvláštního. Téměř 120 receptů nabízí lahůdky studené a teplé
kuchyně, které jistě zařadíte na delikátní jídelníček.
Autor: | neuveden |
Nakladatel: | IKAR NAKLADATELSTVÍ |
ISBN: | 978-80-249-1085-7 |
Rok vydání: | 2008 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná bez přebalu matná |
Počet stran: | 160 |
Zařazení: | kuchařské recepty • studená jídla • masitá jídla • paštiky |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Thajsko - ostrovy a pláže - Lonely Pl...
neuveden
-
Madeira do kapsy - Lonely Planet
neuveden
-
Amsterdam
neuveden
-
Malá výletní kniha ČR
neuveden
-
Frýdlantsko 63
neuveden
-
Poznáváme Velká Británie - Lonely Planet
neuveden
-
Řecké ostrovy v Egejském moři / MP pr...
neuveden
-
Burgundsko a údolí Loiry - Turistický...
neuveden
-
Lounsko a Dolní Poohří 58.
neuveden
-
Itálie - Turistický průvodce
neuveden
-
Šumava Železnorudsko 24
neuveden
-
ČR 2 Východní Čechy, zápaní Morava 1:...
neuveden