Paštiky a teriny
7
%
223 Kč 239 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Paštiky a teriny se tradičně připravují z masa a podávají se studené. Kromě receptů z jehněčího, hovězího, vepřového či drůbeže vznikly moderní předpisy na rybí, zeleninové
a sýrové paštiky. Jako dezert lze podávat i sladké ovocné, mražené a krémové fáše. Domácí paštiky jsou cosi zvláštního. Téměř 120 receptů nabízí lahůdky studené a teplé
kuchyně, které jistě zařadíte na delikátní jídelníček.
Autor: | neuveden |
Nakladatel: | IKAR NAKLADATELSTVÍ |
ISBN: | 978-80-249-1085-7 |
Rok vydání: | 2008 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná bez přebalu matná |
Počet stran: | 160 |
Zařazení: | kuchařské recepty • studená jídla • masitá jídla • paštiky |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Udělej si svoji knihu
neuveden
-
Encyklopedie tanků a obrněných vozide...
neuveden
-
Kamionem po Evropě - hra
neuveden
-
Bestiář Harryho Pottera
neuveden
-
Kuba - Lonely Planet
neuveden
-
MiniPEDIE - Objevujeme svět! Domácí m...
neuveden
-
MiniPEDIE - Objevujeme svět! Louka
neuveden
-
Raduga po novomu 1
neuveden
-
Pletení - Vzory od A do Z
neuveden
-
CD Nová angličtina do ucha 1.
neuveden
-
Podívej se do vesmíru
neuveden
-
Kronika 5
neuveden