Kuchařský fortelník
59 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Kuchařské umění se považuje ve škále domácích činností za svrchovaně důležité. Stejnou cestou jako láska, tzn. skrze žaludek, se ubírá i rodinná pohoda. Jenže dobře a bez zbytečných nezdarů uvařit, aby si všichni pochutnali, to je často oříšek. Jíška se připálí, mléko srazí, knedlíky jsou olověné, maso tuhé, moučník se roztekl. V kuchyni na nás číhá bezpočet nástrah a úskalí, jež nás mohou notně potrápit a zkomplikovat přípravu i toho nejjednoduššího pokrmu.
| Autor: | Jaroslav Vašák |
| Nakladatel: | TeMi CZ, s.r.o. |
| ISBN: | 978-80-87156-27-8 |
| Rok vydání: | 2009 |
| Jazyk : | Čeština |
| Druh: | Kniha |
| Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
| Počet stran: | 200 |
| Zařazení: | příručky • výkladové slovníky • jídla • kuchařství • potraviny |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Regionální kuchařka z Čech, Moravy a ...
Jaroslav Vašák
-
Ovocná kuchařka
Jaroslav Vašák
-
Borůvková kuchařka
Jaroslav Vašák
-
Nátierky
Jaroslav Vašák
-
Natrhej si oběd
Jaroslav Vašák
-
Helenčino pečení Sváteční cukroví
Helena Vybíralová
-
Helenčino pečení Rodinné recepty
Helena Vybíralová
-
Helenčino pečení Zámecké cukroví
Helena Vybíralová
-
Helenčino pečení - Vánoční cukroví
Helena Vybíralová
-
Tvarohové zákusky a dezerty
neuveden
-
Rychlomoučníky
Jarmila Mandžuková
-
Svědectví
Alfred Kantor
-
Sportujeme s nejmenšími dětmi
Hana Dvořáková
-
Ochrana okrasných rostlin před chorob...
Eva Hrudová; Ivana Šafránková
-
Moravský pitaval
Uhlíř Dušan
-
Neuvěřitelné historky ze světa zvířat
Mario Ludwig
