Citrusová kuchařka
7
%
82 Kč 89 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Mandarinka, citron, pomeranč, grep - už jen při pomyšlení na toto teplomilné barevné ovoce se nám sbíhají sliny. Málokdo však tuší, že se tyto krásné plody nemusí jíst jenom samostatně, ale že s nimi lze vykouzlit nevídané množství chuťových variací. Autorky této ojedinělé publikace nabízejí mnoho receptů na přípravu jídel, u nichž je hlavním akcentem právě citrusové aroma. Skloubily ty nejlepší nápady z francouzské gastronomie s českými surovinami a citrusovými plody. Zaměřily se na jednoduše připravené hlavní chody, úpravu ryb s citrusy, dezerty a vegetariánská jídla. Graficky přitažlivá knížka je též protkána radami, nápady či tipy na použití citrusů v domácnosti a ukázkami citrusových dekorací, takže si ji pravděpodobně oblíbí nejen milovníci dobrého a exotického jídla, ale i kreativní kuchařky a profesionální kuchaři.
Autor: | Jana Hanšpachová; Markéta Lapprand |
Nakladatel: | Cosmopolis |
ISBN: | 978-80-247-3195-7 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 120 |
Zařazení: | příručky • kuchařské recepty • citrusy • příprava jídel |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Udírny a uzení
Egon M. Binder
-
Radčina kuchařka bez lepku
Radka Vrzalová
-
Výživa pro maximální sportovní výkon
Heidi Skolnik
-
Biokuchařka
Thomas Thielemann
-
Makramé
Marcela Mašková; Iva Prošková
-
Je to tak snadné Recepty na každý den
Paltrow, Gwyneth
-
Udíme a grilujeme smokery a multifunk...
Kaufer, Markus
-
Téměř zapomenuté recepty
Michaela Smolová
-
Proč pláčeme při krájení cibule?
Brunning, Andy
-
Jídelníček kojenců a malých dětí
Martin Gregora
-
Les a louka na talíři
Tscharner, Gisula
-
Něžná náruč rodičů
Eva Kiedroňová
-
Rozvíjej se, děťátko...
Eva Kiedroňová
-
Inteligentní investor
Benjamin Graham
-
Dítě školkou povinné
M. M. Cabicar
-
Jak prokouknout druhé lidi
Joe Navarro