Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 01.04
PPL Pondělí 01.04
Osobní odběr Úterý 02.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

LEGO SUPER MARIO 71372 Obleček kocoura – vylepšení pro Maria

LEGO SUPER MARIO 71372 Obleček kocoura – vylepšení pro Maria
9 %

226  Kč 249 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

S tímto doplňkovým setem LEGO® Super Mario™ (71372) přidají děti svému hrdinovi kočičí schopnosti. V setu naleznete interaktivní obleček pro LEGO Maria (figurka není součástí balení), který mu dává schopnost chodit po stěnách a sbírat ještě více digitálních mincí. Někdy dokonce zamňouká nebo zapřede. Toto unikátní doplňkové příslušenství představuje skvělý dárek pro děti, které vlastní figurku LEGO Maria ze startovacího setu Dobrodružství s Mariem (71360).

\n

Stavějte a hrajte si\nNávod na stavění této LEGO stavebnice naleznete jak v krabici, tak v bezplatné aplikaci LEGO Super Mario. Aplikace také slouží jako bezpečné prostředí, ve kterém děti mohou sdílet své výtvory, a obsahuje nápady na kreativní hraní a spoustu dalšího.

\n

Soutěžte a bavte se\nSběratelské stavebnice LEGO Super Mario jsou vhodné jak pro samostatné hraní, tak k soutěžení s kamarády či rodinou a jsou zárukou napínavého dobrodružství s oblíbeným videoherním hrdinou ve skutečném světě. Startovací set, rozšiřující sety a doplňkové balíčky poskytnou fanouškům neomezené kreativní možnosti při vytváření vlastních úrovní.

Nakladatel: Lego
ISBN: 5702016618518
Rok vydání: 2020
Jazyk : Čeština
Vazba: Krabice
Mohlo by se vám také líbit..