Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 02.04
PPL Úterý 02.04
Osobní odběr Středa 03.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Stingl Miloslav. Biografie cestovatelské legendy

Stingl Miloslav. Biografie cestovatelské legendy
34 %

1055  Kč 1 598 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih
První autorizovaná biografie cestovatelské legendy Miloslava Stingla.

Významný český cestovatel a spisovatel Miloslav Stingl po desítkách let zarytého mlčení souhlasil se zpracováním a zveřejněním svého neuvěřitelného životního příběhu, na který netrpělivě čekalo několik generací jeho věrných čtenářů. Fascinující život autora, který své etnografické výzkumy uveřejnil ve 42 knihách, jež vyšly ve 240 vydáních v nákladu převyšujícím 17 milionů výtisků, je dodnes opředen mnoha dohady a tajemstvími.

Jak je možné, že v době neprodyšně uzavřených hranic procestoval 152 zemí celého světa? Proč si ho indiánský kmen ze Severní Ameriky vybral za svého náčelníka? Co mu pomohlo přežít děsivou námořní katastrofu u břehů Afriky během jedné z jeho osmi plaveb kolem světa?

Během devatenácti let, která prožil za hranicemi své země, se mu svět měnil doslova před očima. Podívejte se v jeho vzpomínkách na průběh karibské krize přímo z obklíčeného ostrova nebo prožijte dramatickou cestu za neznámými indiánskými kmeny hluboko v neprobádaných pralesích Nové Guineje. O překvapivá setkání se slavnými krajany, vládci a světoznámými osobnostmi nebude nouze! Dlouho očekávaná kniha obsahuje 45 význačných dokumentů a fotografií uložených v dárkovém boxu.

Tajemství prolomeno! Legendární cestovatel prozradil detaily svého pozoruhodného života.
Autor:
Nakladatel: Jota
ISBN: 978-80-7462-870-2
Rok vydání: 2015
Jazyk : Čeština
Vazba: Viazaná
Mohlo by se vám také líbit..