Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 23.04
PPL Úterý 23.04
Osobní odběr Středa 24.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Skrze mne

Skrze mne
25 %

201  Kč 270 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih
Kniha je souborem 1424 krátkých myšlenek, 311 básniček, 117 textů a několika dalších autorových zápisků. Každý člověk se snaží být užitečný a má ostatní lidi rád. Každého také potěší, když ho pochválí jeho partner, vedoucí v práci či kamarád. Někdy se ale štěstí i zdraví k nám zády obrátí, nejbližší lidé a známí nám nepomohou a ani pár vět s námi neztratí. V těchto chvílích potřebuje člověk přítele, který mu smysl událostí ozřejmí, dodá mu sil a přičiní se, aby tváře všech byly zase veselé.

Jistým pomocníkem a oporou Ti může tato kniha být. Poradí Ti i nabídne, kudy lze k pohodě a zdraví znovu dojít. Laskavé a moudré věty se v ní v různých podobách opakují, čtenáře těší, léčí i Vzhůru pozdvihují. Co mu bylo dáno, to Ti autor v této publikaci předává a další vývoj všeho hlavně na Tobě ponechává. S otevřeným srdcem si čti nabízené myšlenky, texty a básně. Jednej i smýšlej poctivě, a budeš žít s celou svou rodinou šťastně.
Autor:
Nakladatel: HRABICA
ISBN: 9788090409118
Jazyk : Čeština
Vazba: brožovaná
Počet stran: 312
Zařazení: úvahy sebepoznání životní moudrost aforismy poezie životní harmonie Bůh a člověk duchovní cesta
Mohlo by se vám také líbit..