Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 20.05
PPL Pondělí 20.05
Osobní odběr Úterý 21.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

LEGO City 60277 Policejní hlídková loď

LEGO City 60277 Policejní hlídková loď
10 %

1164  Kč 1 299 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Plovoucí model Policejní hlídková loď (60277) od LEGO® City Police je nabitý působivým funkcemi, včetně propracované řídící stanice a policejního dronu. Děti mohou pákou vypustit potápěče a podvodní skútr, případně použít vystřelovač sítě a zasáhnout miniponorku zločinců. S 5 minifigurkami na palubě včetně Gracie Goodhartové, Frankie Lupelliho a Hacksawa Hanka ze seriálu LEGO City Dobrodružství nebude o inspiraci nouze.

\n

Zábavné a snadné stavění\nSoučástí je srozumitelný návod na stavění a pokyny Instructions PLUS, které najdete v bezplatné aplikaci s LEGO návody pro chytré telefony a tablety S tímto interaktivním návodem na stavění s nástroji přibližování a otáčení se malí LEGO stavitelé rychle stanou opravdovými mistry!

\n

Parádní hračky pro děti\nPolicejní sady od LEGO City přinášejí vzrušující herní scénáře, které odrážejí skutečný život zábavným a nápaditým způsobem – a to díky realistickým vozidlům a inspirativním postavám, které děti milují.

Nakladatel: Lego
ISBN: 5702016912111
Jazyk : Čeština
Mohlo by se vám také líbit..