Švýcarsko
24
%
340 Kč 448 Kč
Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu
Sleva až 70% u třetiny knih
Objevte idylu země proslulé nejen čokoládou a sýry.
Ať už se chystáte podívat do Zermattu, kde se na snowboardu jezdí 365 dní v roce, toulat se středověkými uličkami výjimečně zachovalého Bernu nebo spát na slámě na farmě ve Valais, najdete v tomto průvodci spoustu přehledů a rad. Kromě venkovských oblastí vám představíme překvapivě dynamickou alternativní scénu ve Švýcarských městech, špičkové galerie současného umění a spoustu filmových, hudebních a designových festivalů. A nezapomeneme ani na vědce v CERNu, kteří se za pomocí největšího experimentu na světě snaží objevit základní stavební jednotky vesmíru.
Alpská krajina, která v roce 1863 tak uchvátila Thomase Cooka a jeho skupinku cestovatelů na jednom z prvních organizovaných zájezdů, stále přitahuje miliony turistů. V průvodci najdete praktické informace o místní dopravě, možnostech ubytování, stravování i zábavy, a to i pro „batůžkářský“ rozpočet. S přehlednými mapami a jazykovou sekcí se slovníkem se v zemi, v níž se mluví čtyřmi oficiálními jazyky s mnohými nářečími, neztratíte.
Nakladatel: | Jota |
ISBN: | 978-80-7565-410-6 |
Rok vydání: | 2018 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | brožovaná |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Opakování dějin Pravěk a starověk Řešení
Mandelová Helena
-
Gótské dějiny / Římské dějiny
Jordanes
-
Opakování dějin Pravěk a starověk Zadání
Helena Mandelová
-
Mezi třemi světadíly I.díl Starověk a...
Alexandr Zimák
-
Krise und Untergang der römischen Rep...
Berghahn, Volker R.
-
Die römische Republik von den Gracche...
Linke, Bernhard
-
The Decline and Fall of the Roman Empire
Gibbon, Edward
-
Der Limes
Waldherr, Gerhard H.
-
Die Krise des 3 Jahrhunderts n. Chr. ...
Fischer, Thomas
-
Die sieben Weisen
Engels, Johannes
-
Die Germanen
Simek, Rudolf
-
Rom und Karthago
Zimmermann, Klaus
-
Stingl Miloslav. Biografie cestovatel...
Chroust, Adam
-
Děláme si to doma sami
Sarah Thomasová
-
Sirotčinec slečny Peregrinové pro pod...
Ransom Riggs
-
Umění francouzské kuchyně
Julia Child