Jak nakupovat a zpracovávat maso - bookazine (Edice Apetit)
313 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Všechny díly oblíbeného seriálu o mase, který vycházel po 3 roky v časopisu Apetit, vychází konečně pohromadě!
Na 160 stránkách najdete všechno, co potřebujete vědět o nakupování a zpracování masa.
Kniha je rozdělena do čtyř kapitol - hovězí maso, vepřové maso, telecí a jehněčí maso. V každém dílu se dozvíte, proč daný kus masa (květová špička, vepřové ocásky atd.) chtít, jak a kde ho koupit, na co si dát při nákupu pozor, k čemu se daný kus hodí a přidáme i podrobný návod, jak jej v kuchyni zpracovat a upravit (každý díl obsahuje 2 recepty s celostránkovou fotkou).
Seriál o mase připravovali Apetit tři roky ve spolupráci s Václavem Fričem, kuchařem, majitelem vyhlášené restaurace Na Pekárně a machrem na českou kuchyni.
Kromě receptů na naši klasiku (svíčková, dušená roštěnky, dršťkovka), v knize najdete i recepty světové kuchyně (rostbeef, rib-eye steak, telecí saltimboca…).
Kniha je doplněna o adresy ověřených řeznictví a farem, kde se dá sehnat to nejlepší maso.
S námi už se nebudete bát vkročit do řeznictví, říct si o správný kus masa - na guláš, steaky, vývar… a doma ho připravit. S Apetitem zvládnete uvařit všechno napoprvé!
Seriál o mase je prvním bookazinem (formát Apetitu, paperback), který Apetit vydává.
Autor: | Frič Václav |
Nakladatel: | Apetit |
ISBN: | 978-80-87575-14-7 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | Pevná bez přebalu matná |
Počet stran: | 160 |
Zařazení: | příručky • kuchařské recepty • masitá jídla • kuchařství • maso |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Dorty a dezerty (Edice Apetit)
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Tajemství východu - aneb To nej ... (...
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Polévky (Edice Apetit)
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Saláty (Edice Apetit)
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Moučníky (Edice Apetit)
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Bon appétit! aneb Lekce francouzské k...
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Koláče (Edice Apetit)
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Mamma mia! aneb To nejlepší od italsk...
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Latinská Amerika (Edice Apetit)
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Těstoviny (Edice Apetit)
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Honzo, vstávej! aneb Vařime česky od ...
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Grilování (Edice Apetit)
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Maso (Edice Apetit)
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Koření (Edice Apetit)
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Řecká odysea aneb Slavné báje a recep...
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Bylinky (Edice Apetit)
redakce časopisu Apetit