Drůbež
141 Kč 299 Kč
Drůbeží maso získalo oblibu díky snadné zpracovatelnosti, velkému výběru možných úprav, cenové dostupnosti i zdravotní prospěšnosti.
Kuchařská kniha z pera zkušené autorky několika desítek gastronomických publikací Hany Sedláčkové přináší čtyři stovky receptů na polévky, hlavní pokrmy, saláty i chutné svačiny připravené z obvyklých i neobvyklých druhů drůbeže. Na kuřata, slepice, kohouty, kachny, husy jsme zvyklí, ale což takhle dopřát si pečenou perličku, kapouna na víně nebo holuba ve smetanové omáčce?
| Autor: | Hana Sedláčková |
| Nakladatel: | Ottovo nakladatelství, a.s. |
| ISBN: | 978-80-7360-815-6 |
| Jazyk : | Čeština |
| Druh: | Kniha |
| Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
| Počet stran: | 192 |
-
Technologie přípravy pokrmů 3
Hana Sedláčková
-
Technologie přípravy pokrmů 4
Hana Sedláčková
-
Technologie přípravy pokrmů 2
Hana Sedláčková
-
Technologie přípravy pokrmů 5
Hana Sedláčková
-
Technologie přípravy pokrmů 6
Hana Sedláčková
-
Oblíbené kuřecí recepty
Alena Doležalová
-
Ottova kuchařka Řízky
-
Vaříme pro kojence a batolata
Olga Mengerová
-
Angličtina nejen pro samouky
Eva Tandlichová
-
Ottův atlas výletní trasy Šumava
-
Naše dítě
Jaroslav Feyereisi; Petr Křepelka; Kolektiv autorů
-
Barrandov III
Pavel Maurer
-
Řez ovocných stromů
Heidrun Holzförster
-
Kája Mařík 1
Felix Háj
-
Nejkrásnější pohádky
Josef Quis
-
Česko Ottův historický atlas
