Kuře
48 Kč 49 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Nejlepší recepty mezinárodní kuchyně pro začínající i zkušené kuchařkyZásady správného pečení, vaření i přípravy studených pochoutekPostup přípravy tradičních i moderních specialit krok za krokemSpeciálně pořízené názorné fotografie
Nakladatel: | Ottovo nakladatelství, a.s. |
ISBN: | 80-7360-063-3 |
Rok vydání: | 2005 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 40 |
Zařazení: | kuchařské recepty • kuřecí jídla |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Řím - Turistický průvodce
Dunford Martin
-
Staré mapy naší země
Kučera Zdeněk
-
Amsterdam
neuveden
-
Provence a Azurové pobřeží
Walker, Neville; Ward, Greg
-
Černá Hora
Annalisa Rellieová; Rudolf Abraham
-
Přes Altiplano na svatbu
Jiří Vacek
-
Evropa
Petr Kupka
-
Freytag & Berndt Autoatlas Supera...
-
National Geographic Map Europe Execut...
-
Marco Polo Citymap Chicago
-
Freytag & Berndt Autokarte Südafr...
-
Freytag & Berndt Autokarte Schwed...
-
Tvarohové zákusky a dezerty
neuveden
-
Vaříme pro kojence a batolata
Olga Mengerová
-
Angličtina nejen pro samouky
Eva Tandlichová
-
Staré řecké báje a pověsti
Eduard Petiška