Kuře
48 Kč 49 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Nejlepší recepty mezinárodní kuchyně pro začínající i zkušené kuchařkyZásady správného pečení, vaření i přípravy studených pochoutekPostup přípravy tradičních i moderních specialit krok za krokemSpeciálně pořízené názorné fotografie
| Nakladatel: | Ottovo nakladatelství, a.s. |
| ISBN: | 80-7360-063-3 |
| Rok vydání: | 2005 |
| Jazyk : | Čeština |
| Druh: | Kniha |
| Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
| Počet stran: | 40 |
| Zařazení: | kuchařské recepty • kuřecí jídla |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Dějiny angloamerického práva
Jan Kuklík; Radim Seltenreich
-
Umění vládnout
Margaret Thatcher
-
Soudní řád správní
Vojtěch Šimíček; Lukáš Potěšil
-
Akta Rockefeller
Gary Allen
-
Slovník sociálního zabezpečení
Anna Arnoldová
-
Právo obchodních společností
Jan Vlasák
-
V zajetí moci
Jiří Knapík; Jiří Slíva
-
Vila pana prezidenta
Pavel Hrabica
-
Pracovní právo
Pavel Petr
-
Modernismus a fašismus
Griffin, Roger
-
Útěky a návraty
Jiří Šolc
-
Trestní právo
Karel Cibulka
-
Tvarohové zákusky a dezerty
neuveden
-
Vaříme pro kojence a batolata
Olga Mengerová
-
Angličtina nejen pro samouky
Eva Tandlichová
-
Ottův atlas výletní trasy Šumava
