Kuře
48 Kč 49 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Nejlepší recepty mezinárodní kuchyně pro začínající i zkušené kuchařkyZásady správného pečení, vaření i přípravy studených pochoutekPostup přípravy tradičních i moderních specialit krok za krokemSpeciálně pořízené názorné fotografie
Nakladatel: | Ottovo nakladatelství s.r.o. |
ISBN: | 80-7360-063-3 |
Rok vydání: | 2005 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 40 |
Zařazení: | kuchařské recepty • kuřecí jídla |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Udírny a uzení
Egon M. Binder
-
Ottova kuchařka Řízky
-
Oblíbené kuřecí recepty
Alena Doležalová
-
Zvěřina a lahodná masa
Oldřich Dufek
-
Guláše
Tibor Kramár
-
Drůbež
Hana Sedláčková
-
The Whole Fish Cookbook
Niland, Josh
-
The Chicken Soup Manifesto
Louis, Jenn; Squires, Kathleen
-
The Sicily Cookbook
Vicenzino, Cettina
-
Bílá ryba
Eva Petrová; Luboš Bárta
-
Ekstedt
Ekstedt, Niklas
-
Food and Fire
Bawdon, Marcus
-
Tvarohové zákusky a dezerty
neuveden
-
Vaříme pro kojence a batolata
Olga Mengerová
-
Angličtina nejen pro samouky
Eva Tandlichová
-
Staré řecké báje a pověsti
Eduard Petiška