Pečenie, údenie, grilovanie rýb a mäsa (slovensky)
32
%
183 Kč 268 Kč
Expedujeme 1 až 2 dny
Sleva až 70% u třetiny knih
Rady a návody z tejto knihy premenia aj pečenie rýb a mäsa na otvorenom ohni na zaujímavé dobrodružstvo a ich konzumáciu na nezabudnuteľný zážitok.
| Autor: | Jürgen Lorenz |
| Nakladatel: | Ottovo nakladatelstvo, s.r.o. |
| ISBN: | 80-7360-484-1 |
| Rok vydání: | 2007 |
| Jazyk : | Slovenština |
| Druh: | Kniha |
| Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
| Počet stran: | 152 |
| Zařazení: | příručky • kuchařské recepty • grilovaná jídla • grilování • uzení • pečení • rybí maso |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Zlatý retriever
Bernard Bargh
-
Staré grécke báje a povesti
Eduard Petiška; Václav Fiala
-
Vojenské dejiny Slovenska a Slovákov
Vladimír Segeš
-
Ottov historický atlas Slovensko
-
Moja prvá knížka o sexe
-
Sušené kvetiny
Anna-Marie Schwarzbach
-
Benedikt XVI.
Eva Muroňová
-
Nemecký ovčiak
-
Diéta South Beach
-
Listen and Learn Cvičenia na počúvani...
Marie Zahálková
-
Môj život
Michail Sergejevič Gorbačev
-
Vtáky
-
Angličtina pre jazykové školy a kurzy 3
Eva Tandlichová
-
Ottova rodinná kuchárka
Anna Schneiderová
-
Veľká noc
Christa Schmedes
-
Striebro pre Paľa
Jana Beránková
