Ottova kuchařka Řízky
54
%
136 Kč 299 Kč
Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu
Sleva až 70% u třetiny knih
Více než 450 receptů na přípravu řízků z vepřového, telecího, hovězícho, drůbežího, králičího a skopového masa, z ryb, zvěřiny, sýra, vajec, zeleniny i hub.
Nakladatel: | Ottovo nakladatelství, a.s. |
ISBN: | 978-80-7360-858-3 |
Rok vydání: | 2009 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 184 |
Zařazení: | kuchařské recepty • řízky (jídla) |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Psychologie Atkinsonové a Hilgarda
S. Noel-Hoeksema; L. B. Frederickson; W. A. Wagenaar
-
Odmaturuj! ze společenských věd
-
Chcete se dostat na lékařskou fakultu...
-
Chcete se dostat na lékařskou fakultu...
-
Chcete se dostat na lékařskou fakultu...
-
Dějiny českého a československého prá...
Karel Malý
-
Hospodářská politika
Igor Kotlán; Christiana Kliková
-
Základy společenských věd III.díl
Jaroslava Pešková
-
Přijímací zkoušky z práva na vysoké š...
Radovan Ryska
-
Statika stavebních konstrukcí I.
Jaroslav Kadlčák
-
Střecha nad hlavou
-
Jak se dostat na vysokou školu?
Petr,Kalabis
-
Retro kuchařka
Pavla Momčilová
-
Vaříme pro kojence a batolata
Olga Mengerová
-
Staré řecké báje a pověsti
Eduard Petiška
-
Ottův atlas výletní trasy Šumava