Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pátek 26.04
PPL Pátek 26.04
Osobní odběr Pondělí 29.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

The End of Dark Psychedelia / Live 1987

The End of Dark Psychedelia / Live 1987
20 %

199  Kč 249 Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
Ke 30. výročí vydání alba The End of Dark Psychedelia skupiny MICHAEL´S UNCLE vychází nejen reedice původního vinylu, ale také reedice CD tohoto alba opatřená obsáhlými bonusy. Datum vydání je 10. 10. 2019.

První z ostrých československých hardcore skupin, pražský MICHAEL´S UNCLE (též M.O. nebo také Majklův strýček), vystoupil poprvé v roce 1987 v klubu Opatov a byl pro přítomné silnou kávou. Ti, kteří hledali něco nového, neučesaného a pravdivého, odcházeli velice spokojeni... Kapela s podivným názvem, která produkovala syté hudební stěny a neúprosný strojový bigbít, postavený na dvou sólových kytarách, dokázala stejně tak odrovnat jako plně uspokojit ty, kteří po odmlčení Plastic People a Extempore marně vyhlíželi nové hrdiny rokenrollu bez bázně a hany. Ze zpěváka Amrita Sena jakoby vší silou hustě stříkal veškerý odvěký vzdor mladé generace umocněný v tuzemských podmínkách sklerotickou biľakovštinou. Skupina se bleskově zařadila mezi domácí rockovou špičku a nebylo lehké stačit jejímu vývoji. MICHAEL´S UNCLE opravdu letěli životem i hudbou střemhlav a na plný plyn.

Na tomto CD jsou dva celky – jednak studiové album The End of Dark Psychedelia a jako bonus první koncertní skupiny program kapely dle roku vzniku nazvaný Live 1987. Zvláštností tohoto živého záznamu je, že jej skupina nahrála ještě s původním prvním kytaristou Karlem Jančákem, který v roce 1988 emigroval do USA. Album End of Dark Psychedelia bylo nahráno již v klasické sestavě Petr Stanko (kytary), Amrit Sen (zpěv), Jaroslav Stuchlý (bicí) a Ivan Klain (baskytara).
Autor:
Nakladatel: Black Point
ISBN: 8595050212722
Rok vydání: CZE
Jazyk : Čeština
Vazba: CZE
Mohlo by se vám také líbit..