Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 02.04
PPL Úterý 02.04
Osobní odběr Středa 03.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Nech světlo dohořet, Kateřino - CD

Nech světlo dohořet, Kateřino
22 %

193  Kč 249 Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
Studiové album MCH BANDu Nech světlo dohořet, Kateřino je z roku 2007. Deska má dvě roviny - Ta první představuje kapelu beze změn – skupinu vede Mikoláš Chadima, který zpívá texty Ivana Wernische. Druhá je opačná – změnilo se téměř všechno ostatní. Až na baskytaristu Martina Schneidera obsazení – Jan Chaluš na bicí, Jiří Jandourek u kláves a přibyl trombón Jana Jiruchy. Ten je hojně využíván nejen jako nástroj sólový, ale také jako instrument vedoucí hlavní melodickou linku skladby a také zvuky kláves jsou nyní barevnější. Nové skladby jsou z velké části komornější a střídmější. Rozměr klidného smíření, který se v minulosti střídmě objevil ve skladbách Sen či Slyšíš ty ptáky? na albech Pseudemokritos a Průhlední lidé. Takových skladeb má Kateřina více.

Ne, že by chyběly klasické „chadimovky“. Král hlupec či Bojovníci zpívají jsou z těch typických. Ale i tady je znát proměna: Chadima už neřve své názory, nevyřizuje si účty přímo. Hledí a konstatuje. Čeká a šklebí se. Na každého jednou dojde… Ke zdaru nové desky přispěli vokální hosté: Operně studovaná Sylvie Krobová, a stejně vyzrále působící Markéta Průšová. A konečně - hostující bubeník ze skupiny Už jsme doma, Tomáš Paleta, zvěčnil kolísavé nepravidelné rytmy s drncavostí své mateřské skupiny.
Autor:
Nakladatel: Black Point
Rok vydání: 2019
Jazyk : Čeština
Vazba: CD
Mohlo by se vám také líbit..