Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 15.05
PPL Středa 15.05
Osobní odběr Čtvrtek 16.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Svalová medicína

Svalová medicína
12 %

309  Kč 350 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Revoluční přístup k udržování, posilování a obnově vašich svalů a kloubů. Kniha je určena všem - od sportovců vrcholových a výkonostních až po seniory, prostě všem, kteří si chtějí po celý život užívat bezbolestného pohybu. Nějaké problémy se zády, rameny, kyčelními klouby nebo koleny pociťuje po čtyřicítce téměř každý. Dva přední američtí odborníci na problémy se svaly a klouby se spojili a vytvořili program, který může každému pomoci cítit se skvěle. Tento program nabízí: samoléčbu postižených a problematických míst pohybového aparátu a obnovu tkání desítky ilustrovaných cviků pro prevenci úrazů nutriční program, aby svaly dostávaly „palivo“, potřebné pro očekávané výkony. Starejte se o své tělo a užívejte si bezbolestný aktivní život bez ohledu na váš věk.
Autor:
Nakladatel: Poznání
ISBN: 978-80-87419-03-8
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Pevná bez přebalu matná
Počet stran: 240
Zařazení: příručky zdravá výživa tělesná cvičení životospráva pohybové ústrojí nemoci pohybového ústrojí pohybová aktivita
Mohlo by se vám také líbit..