Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 15.05
PPL Středa 15.05
Osobní odběr Čtvrtek 16.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Kniha svornosti

Kniha svornosti
16 %

588  Kč 699 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Kniha svornosti je soubor věroučných, vyznavačských a obranných spisů z druhé a třetí čtvrtiny 16. století, z období reformace v německých zemích. Své nynější podoby nabyla v roce 1580. Autory jednotlivých knih jsou přední osobnosti německé reformace, zejména Philipp Melanchthon a Martin Luther. Soudobé vydání Knihy svornosti v novém českém znění je mimořádnou historickou událostí, jako celek vyšla česky poprvé a naposledy roku 1898. Každé ze symbolických knih, opatřených poznámkovým aparátem, předchází informativní stať o jejím vzniku, dobových okolnostech i historických důsledcích. Autorem všech osmi Uvedení a závěrečného epilogu je historik a znalec reformace doc. ThDr. Martin Wernisch, který je také odborným garantem celé edice.
Nakladatel: Kalich
ISBN: 8070170263
Jazyk : Čeština
Počet stran: 688
Zařazení: texty komentovaná vydání 16. stol. biblické citáty reformace historické prameny luterské učení evangelická víra katechismy evangelická teologie vyznání víry augsburská konfese
Mohlo by se vám také líbit..