Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Úterý 07.05
PPL Úterý 07.05
Osobní odběr Čtvrtek 09.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Začínáme programovat v jazyku Java

Začínáme programovat v jazyku Java
17 %

372  Kč 449 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih
\n

Tato publikace uvádí čtenáře do světa programování prostřednictvím jazyka Java, jenž je v současné době nejpoužívanějším jazykem pro tvorbu rozsáhlých programů a aplikací.

\n

Postupně čtenáře seznamuje s jednotlivými konstrukcemi jazyka, a přitom se neomezuje pouze na to, jak navržený program zakódovat, ale učí čtenáře doopravdy programovat. Nesoustředí se proto na výuku syntaxe jazyka a práce s knihovnami, ale učí, jak program v daném programovacím jazyce navrhnout. Učí čtenáře, jak má při programování myslet.

\n

Kniha je sice primárně určena začátečníkům, ale ohlasy recenzentů ukázaly, že v ní najdou poučení i zkušení programátoři.

\n

Kniha vznikla na základě dlouholetých zkušeností autorů nejen s výukou programování na univerzitě, ale i s výukou na středních školách a vedením doplňujících kurzů pro profesionální programátory.

\n

Autoři v ní uvádějí čtenáře krok za krokem do tajů návrhu programů v jazyce Java a ukazují mu, jak možnosti této moderní technologie co nejlépe využít a kde si dát naopak pozor na její úskalí. Přitom je paralelně seznamují se zásadami moderního programování a učí se je naplňovat v praxi.

\n
Autor:
Nakladatel: Cosmopolis
ISBN: 978-80-271-3062-7
Rok vydání: 2021
Jazyk : Čeština
Vazba: Knihy - paperback
Počet stran: 400
Mohlo by se vám také líbit..