Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pátek 19.04
PPL Pátek 19.04
Osobní odběr Pondělí 22.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Zákon o službě vojáků v záloze. Komentář

Zákon o službě vojáků v záloze. Komentář
7 %

806  Kč 869 Kč

Odesíláme do 3 až 5 dní

Sleva až 70% u třetiny knih
\n

Komentář k zákonu o službě vojáků v záloze je prvním, tudíž jediným svého druhu na knižním trhu. Poskytuje ucelený výklad všech ustanovení zákonného textu a současně reflektuje prováděcí předpisy, služební předpisy a odbornou literaturu a judikaturu, byť k danému tématu poměrně skromnou. S ohledem na specifický vztah zákona o službě vojáků v záloze k zákonu o vojácích z povolání komentář popisuje i právní úpravu vztahující se na vojáky z povolání, která je obdobně použitelná i na vojáky v záloze. Jednotlivá ustanovení zákona jsou komentována s uváděním konkrétních příkladů z praxe ve snaze pojmenovat problematická místa právní úpravy a nabídnout jejich řešení.

\n

Své místo komentář nalezne nejen v knihovně vojáků z povolání, občanských i státních zaměstnanců v resortu obrany, kteří zákon musí při své činnosti aplikovat v rámci správních řízení a při plnění služebních povinností, ale i u samotných vojáků v záloze. Rostoucí význam zálohy ozbrojených sil České republiky v budoucnu nepochybně k této právní úpravě přivede širší okruh čtenářů.

\n
Autor:
Nakladatel: C. H. Beck
ISBN: 978-80-7400-851-1
Rok vydání: 2021
Jazyk : Čeština
Vazba: vázaná
Počet stran: 168
Mohlo by se vám také líbit..