Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Pondělí 06.05
PPL Pondělí 06.05
Osobní odběr Úterý 07.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

20 letů / Puding - Live at Archa - DVD

20 letů / Puding - Live at Archa
9 %

271  Kč 299 Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih

DVD se skládá ze 2 disků. Na prvním je záznam celého koncertu k 20. narozeninám kapely v  pražském Divadle Archa. Koncert se skládal ze 2 částí: první část tvořila čtyřicetiminutová skladba sestavená z úryvků celkem 20 písniček UJD z období od úplných počátků až po album Uši za účasti většiny bývalých členů skupiny. Na pódiu se objevili Jindra Dolanský, Alice Flesarová, Romek Hanzlík, Jarda Cvach, Honza Čejka, Petr Böhm, Jirka Závodný, Ota Chlupsa, Roman Kolařík, Milan Nový a další.
Druhá část byla sestavena z výběru už celých písní. Většinou šlo o písně z alba Rybí tuk, ale i písně starší v současných aranžích. Všechny písně této části byly doprovázeny zhruba 20členným smíšeným sborem pod vedením sbormistra Lukáše Prchala.

Druhé DVD obsahuje množství archívního materiálu, např. záznamy z koncertů v Goražde v době války na Balkáně, vystoupení v USA nebo v Japonsku, ukázky z filmů, rozhovorů, hudebních klipů, prostě materiál mapující dvě desetiletí působení skupiny na hudební scéně.


 

Autor:
Nakladatel: Indies MG
Rok vydání: 2006
Jazyk : Čeština
Vazba: DVD
Mohlo by se vám také líbit..