Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pátek 26.04
PPL Pátek 26.04
Osobní odběr Pondělí 29.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Kry - CD

Kry
16 %

251  Kč 299 Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
Na albu je 8 písní, je vydáváno po osmi letech, křest alba je 8. září a rokem vydání je rok 2018. V textech je také poprvé užito osmislabičného slova. Toto vše je ale náhoda, nic to neznamená. Že ale každý z nás je kouskem ledu, který jednou roztaje a jestli bude mít tato naše existence i přes svou pomíjivost smysl, to už se neřídí jen náhodou, o to můžeme usilovat. Album s tímto chladným názvem bude pokřtěno v nejsevernějším městě na světě - Longyearbyenu na souostroví Špicberky! A to 8. září. 2018.
Hudba a texty Miroslav Wanek, Výtvarno Martin Velíšek. Na albu hrají Adam Tomášek na trubku a zpívá, Pepa Červinka na basovou kytaru a zpívá, Vojta Bořil na bicí a Miroslav Wanek na kytary, klávesy a také zpívá. Jako host hraje v několika písních pozounista Radek Surynek. Kry jsou pro Už jsme doma symbolem pomíjivosti, ale také zápasu s ní. Jsou i symbolem cyklu a návaznosti, vědomí sounáležitosti s tím co bylo a s tím co bude, vědomí odpovědnosti při převzetí štafety, jejího poponesení a nakonec jejího předání. Album je také věnováno lidským krám, těm, které se bezmocně pohupují na vlnách Středozemního moře a tají tak rychle, že si toho ani nikdo nevšimne. Album je tedy i o rozmáhající se bezcitnosti a netečnosti, o strachu a jeho zneužívání, o předsudcích, ale hlavně o varování před usedáním na lep všem těm malým Hitlerům a Stalinům, kteří se derou k moci a neštítí se vůbec ničeho.
Autor:
Nakladatel: Indies
Rok vydání: 2018
Jazyk : Čeština
Vazba: CD
Mohlo by se vám také líbit..