Jerky sušené maso 25 g - vepřové
21
%
64 Kč 81 Kč
Odesíláme do 3 až 5 dní
Sleva až 70% u třetiny knih
Jerky jsou vyrobené novými technologiemi podle starých indiánských receptur. Jsou okamžitě poživatelné bez nutnosti použít jídelní příbor. Jsou nemastné. Nejsou náročné na skladovací teploty a mají dlouhou dobu trvanlivosti.\nJERKY splňují podmínky zdravé výživy, jsou vhodné jako součást dietního režimu a podporují imunitní systém\n25g sušeného masa odpovídá 60g syrového masa, se všemi prospěšnými nutričními hodnotami. Kalorická hodnota 1 balení Jerky se pohybuje v rozmezí od 237 do 270 kcal. Jerky se tímto řadí mezi potraviny vhodné pro stravování během redukční diety. Příjem kalorií pro dietní režim je stanoven na maximum 2000 kcal denně. I malý kousek obsahuje velké množství energie. Je to lehká strava a navíc, jak je vědecky potvrzeno - lehká strava, která zahrnuje bílkoviny z libového masa. Jedna z dalších důležitých předností je nenáročnost na skladování. Skladovací teploty jsou +5 až +30 a#730;C i při dlouhodobém uchovávání, což je vhodné do extrémních podmínek ať při sportu, delší jízdě autem, v práci apod., kde není dostupné běžné stravování.\nJerky bylo uvedeno na trh po důkladném průzkumu, co na trzích Evropské unie a zemích východní Evropy chybí. Vzrůstající spotřeba a prodej našeho masového snacku dává našim výzkumům za pravdu. Každé balení obsahuje absorber kyslíku, který zachovává chuť a aroma bez jakékoli negativní kontaminace, a tím efektivně prodlužuje trvanlivost. Každé balení obsahuje praktické, hygienicky balené párátko. Pro výrobu jsme zvolil závod, jež splňuje nejpřísnější hygienické normy a jako jeden z prvních byl schválen pro vývoz do EU a v současnosti je to jediný závod certifikovaný pro vývoz do USA, Maso Planá a.s.
Nakladatel: | Indiana Jerky |
ISBN: | 8594055300106 |
Jazyk : | Čeština |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Don't Make Me Think!
Krug, Steve
-
Wikipedia - průvodce na cestě za info...
Kolektiv Autorů
-
Nová pravidla písemné a elektronické ...
Tomáš Neugebauer
-
Jazyky XHTML, CSS, DHTML, WML
Petr Pexa
-
Network Storage
-
První kroky Internetem
Lubor Mrázek
-
The Art of Social Media
Kawasaki, Guy
-
Jak na Medline efektivně
Jitka Feberová
-
Media wersja beta
Filiciak Mirosław
-
SAP-Personalwirtschaft
Schorr, Corinna
-
SAPUI5
Goebels, Christiane
-
HTML5 i CSS3. Definicja nowoczesności
Mazur Dawid
-
Indiana Indiana Jerky beef (hovězí) H...
-
Jerky sušené maso 25 g - hot-sweet
-
Jerky sušené maso 25 g - krůtí
-
Sušené hovězí maso Beef - Jerky - ori...