Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Úterý 07.05
PPL Úterý 07.05
Osobní odběr Čtvrtek 09.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Vnitřní směrnice pro některé vybrané účetní jednotky, 3. aktualizované a rozšířené

Vnitřní směrnice pro některé vybrané účetní jednotky, 3. aktualizované a rozšířené
19 %

371  Kč 459 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih

Publikace Jaroslavy Svobodové, metodičky účetnictví Ministerstva financí ČR, je určena ekonomickým, účetním, majetkovým a kontrolním pracovníkům vybraných účetních jednotek, tj. organizačních složek státu, územních samosprávných celků, příspěvkových organizací, státních fondů a regionálních rad regionů soudržnosti a dobrovolných svazků obcí.

\n

Podrobný průvodce tvorbou vnitřních směrnic\nTato praktická příručka obsahuje úplné a aktuální informace, jež je nutné znát při vytváření vnitřních směrnic, které vycházejí z novelizovaných ustanovení zákonných předpisů vybraných účetních jednotek (zákona č. 563/1991 Sb., o účetnictví, vyhlášky č. 410/2009 Sb., vyhlášky č. 383/2009 Sb., vyhlášky č. 270/2010 Sb. a vyhlášky č. 220/2013 Sb.), která se týká schvalování účetních závěrek vybraných účetních jednotek. Při tvorbě vnitřních předpisů je také nezbytné vycházet z vnitřních potřeb příslušné účetní jednotky.

\n

Nenahraditelný pomocník pro vaši práci!\nTato publikace obsahuje 37 nezávazných návrhů vnitřních směrnic, včetně plánu inventur, které by mohly pomoci vybraným účetním jednotkách při tvorbě vnitřních předpisů.

\n

Součástí je CD s editovatelnými vzory\nKniha je doplněna o CD, které obsahuje nezávazné vzory vnitřních směrnic v editovatelné podobě, jež jsou pro každého uživatele vynikajícím pomocníkem usnadňujícím práci.

Autor:
Nakladatel: Anag
ISBN: 978-80-7554-198-7
Rok vydání: 2019
Jazyk : Čeština
Vazba: brožovaná/paperback
Počet stran: 440
Mohlo by se vám také líbit..