Amarant - zdroj výživy 21. století
196 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Kniha Vás provede zajímavou historií amarantu a jeho rozšíření do celého světa a také podá informace o jeho průmyslovém využití a možností amarantu pro biomedicínské aplikace. Tato publikace je první publikací v českém jazyce, která vypovídá o rostlině amarant nejen ve smyslu jejího využití ve výživě, ale popisuje také další typy průmyslu, ve kterých má amaranth své použití. Popisuje jeho aplikace v biomedicíně a přináší informace o jeho pěstování v ČR.
Autor: | Zadák Zdeněk, Matušová Kristina |
Nakladatel: | Forsapi |
Rok vydání: | 2012 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | Paperback |
Počet stran: | 100 |
Zařazení: | kolektivní monografie • laskavec • nutriční hodnota potravin • pěstování polních rostlin |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Dna - nemoc králů
Věra Stejskalová
-
Crohnova choroba, ulcerózní kolitida
Jaroslava Pavlíčková
-
Dieta při antikoagulační léčbě
Lucie Růžičková
-
Dieta u jaterních onemocnění
Mária Belovičová
-
Vybrané kapitoly z klinické výživy I.
Pavel Kohout
-
Obiloviny v lidské výživě
Eva Doležalová
-
Základy klinické výživy
Eva Kotrlíková
-
Obezita
Iva Málková
-
Onemocnění jícnu, vředová choroba žal...
Jaroslava Pavlíčková
-
Strava těhotných a kojících
Hana Barešová
-
Otázky kolem celiakie.
Jaroslava Pavlíčková
-
Dieta u chronických onemocnění ledvin
Milan Hrubý
-
Dieta na podporu hojení ran
Zuzana Kala Grofová
-
Průvodce pacienta onkologickou léčbou
Eva Chocenská
-
Průvodce očkováním. Máme se bát chřipky?
Jaroslav Koten
-
Zácpa – dieta a doporučená opatření
Jaroslava Pavlíčková