Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Čtvrtek 02.05
PPL Čtvrtek 02.05
Osobní odběr Pátek 03.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Protokoly MR zobrazování

Protokoly MR zobrazování
10 %

538  Kč 600 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih
Tato publikace navazuje na přecházející titul Protokoly MR zobrazování, který rozšiřuje o dalších třicet vyšetřovacích MR protokolů použitelných na různých MR přístrojích bez ohledu na konkrétní model či výrobce. Jsou zde zpracovány protokoly technicky náročnější na správné provedení a protokoly méně běžných druhů MR vyšetření, jako je například MR srdce, hrudníku, prsů, orgánů malé pánve, plodu nebo MR angiografie s použitím kontrastní látky.

Publikace je doplněna kapitolami o bezpečnosti MR diagnostiky, zobrazování difuze, funkční MR, spektroskopii a problematice zobrazování na přístrojích 3 Tesla. Tato příručka pro správnou klinickou praxi je určena radiologickým asistentům a lékařům zabývajícím se problematikou MR zobrazování.
Autor:
Nakladatel: Galén
ISBN: 9788074921797
Jazyk : Čeština
Počet stran: 163
Zařazení: kolektivní monografie diagnostika (lékařství) diagnostické zobrazovací metody nukleární magnetická rezonance počítačová tomografie
Mohlo by se vám také líbit..