Úvod do mlékařství
18
%
168 Kč 207 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
* Syrové mléko
* Hustota mléka
* Tuk v mléce
* Sušina mléka, zkrácený rozbor
* Kyselost mléka
* Konzumní mléko
* Smetana a máslo
* Zahuštěné, sušené a kysané mléčné výrobky
* Sýry
* Tvaroh
* Mikrobiologické hodnocení
| Nakladatel: | Česká zemědělská univerzita v Praze |
| ISBN: | 978-80-213-1665-2 |
| Rok vydání: | 2007 |
| Jazyk : | Čeština |
| Vazba: | brožovaná |
| Počet stran: | 99 |
| Zařazení: | učebnice vysokých škol • laboratorní cvičení • mlékařství |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Anatomie 1.
Radomír Čihák
-
Děláme si to doma sami
Sarah Thomasová
-
Herbář léčivých rostlin (1)
Jiří Janča
-
Odmaturuj! z biologie
-
Genetika
Eduard Kočárek
-
Biologie rostlin
Jan Kincl
-
Nový přehled biologie
Stanislav Rosypal
-
Herbář léčivých rostlin (7)
Jiří Janča
-
Bylinky pro děti a maminky
Magdaléna Staňková-Kröhnová
-
Čerstvé ovocné a zeleninové šťávy
Norman W. Walker
-
Klinická parazitologie psa a kočky
Vlasta Svobodová
-
Biologie člověka 1
Eduard Kočárek
-
Politika rozvoje venkova EU
Jana Poláková
-
Člověk, pole, zahrada
Kolektiv
-
Pedologické praktikum (2.vydání)
Miloš Valla
