Úvod do mlékařství
18
%
168 Kč 207 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
* Syrové mléko
* Hustota mléka
* Tuk v mléce
* Sušina mléka, zkrácený rozbor
* Kyselost mléka
* Konzumní mléko
* Smetana a máslo
* Zahuštěné, sušené a kysané mléčné výrobky
* Sýry
* Tvaroh
* Mikrobiologické hodnocení
Nakladatel: | Česká zemědělská univerzita v Praze |
ISBN: | 978-80-213-1665-2 |
Rok vydání: | 2007 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | brožovaná |
Počet stran: | 99 |
Zařazení: | učebnice vysokých škol • laboratorní cvičení • mlékařství |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Neuvěřitelné příhody žáků Kopyta a Mň...
Miloslav Švandrlík
-
Zvěrolékař a kočičí historky - CD
James Herriot
-
CD-Lichožrouti se vracejí
Galina Miklínová
-
Návrat ze Zvonkové země - CD
Petříčková Renata, Vaněček Michal
-
Pohádky z Jižních Čech a Šumavy aneb ...
neuveden
-
Mitaí
Kopa Peter
-
O krásce a netvorovi - CD
neuveden
-
CD - Danka a Janka
Jörg Meidenbauer
-
CD - Rozprávky o Psíčkovi a Mačičke
Jörg Meidenbauer
-
Sedmikráska - Staré německé pohádky -...
Petiška Eduard
-
Mumínci a kometa - CDmp3
Tove Jansson
-
CD MP3 ZWIERZOCHŁOPIEC DZIKIE ŻYCIE M...
David Baddiel
-
Člověk, pole, zahrada
Kolektiv
-
Pedologické praktikum (2.vydání)
Miloš Valla
-
Politika rozvoje venkova EU
Jana Poláková