Úvod do mlékařství
18
%
168 Kč 207 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
* Syrové mléko
* Hustota mléka
* Tuk v mléce
* Sušina mléka, zkrácený rozbor
* Kyselost mléka
* Konzumní mléko
* Smetana a máslo
* Zahuštěné, sušené a kysané mléčné výrobky
* Sýry
* Tvaroh
* Mikrobiologické hodnocení
Nakladatel: | Česká zemědělská univerzita v Praze |
ISBN: | 978-80-213-1665-2 |
Rok vydání: | 2007 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | brožovaná |
Počet stran: | 99 |
Zařazení: | učebnice vysokých škol • laboratorní cvičení • mlékařství |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Project Fourth Edition 4 Workbook wit...
Hutchinson Tom
-
Project Fourth Edition 4 Pracovní seš...
Hutchinson, T.; Hardy-Gould, J.; Trnová,
-
Project Fourth Edition 1 Učebnice
Hutchinson, T.; Hardy-Gould, J.; Trnová,
-
Angličtina pro 3.ročník základní školy
Marie Zahálková
-
New Headway Third Edition Pre-interme...
Soars John and Liz
-
Project Fourth Edition 2 Student´s Bo...
Hutchinson Tom
-
New Headway Fourth Edition Beginner W...
Soars John and Liz
-
Project Fourth Edition 5 Workbook wit...
Hutchinson Tom
-
Angličtina - prac. sešit (3. roč. ZŠ)
Dvořáková L. a kolektiv
-
Angličtina - prac. sešit (4. roč. ZŠ)
Janíčková S. a kolektiv
-
Angličtina - projektový sešit (4. roč...
Janíčková S. a kolektiv
-
Sunny speaks English 1
Bavorová Eva
-
Politika rozvoje venkova EU
Jana Poláková
-
Fyziologie rostlin
-
Cvičení z fyziologie rostlin
-
Obecná fytotechnika