Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 02.04
PPL Úterý 02.04
Osobní odběr Středa 03.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Asistent pedagoga

Asistent pedagoga
13 %

319  Kč 365 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Publikace Asistent pedagoga se věnuje problematice asistentů pedagoga a tématům souvisejícím s těmito pracovníky. Příručka Asistent pedagoga přináší soubor pěti nezávislých statí, jež spolu tematicky souvisí. Autorka se v nich věnuje problematice asistenta pedagoga z několika úhlů pohledu. Soustředí se na související legislativu, náplň práce těchto pedagogických pracovníků, jejich vzdělávání a pracovní podmínky. Zabývá se také metodickým i odborným vedením asistentů pedagoga a připomene hodnocení jejich práce.

Texty jsou doplněny vzory dokumentů, seznamy legislativních předpisů i odborné literatury a také příklady z praxe.

Publikace je užitečná pro vedení škol, učitele, poradenské pracovníky, ale také pro samotné asistenty pedagoga. Cílem této publikace je zvýšit informovanost pedagogických pracovníků, včetně vedení škol o dané problematice, a tím zkvalitnit práci se žáky se speciálními vzdělávacími potřebami v jednotlivých českých školách. Doufáme, že každá ze statí zvýší povědomí laické i odborné veřejnosti v této oblasti a že poslouží jako spolehlivý a zajímavý zdroj užitečných informací.

Autor:
Nakladatel: Nakladatelství Dr. Josef Raabe s.r.o.
ISBN: 978-80-7496-349-0
Rok vydání: 2017
Jazyk : Čeština
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 107
Mohlo by se vám také líbit..