Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 24.04
PPL Středa 24.04
Osobní odběr Čtvrtek 25.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Úprava potravín a stravovanie (slovensky)

 Úprava potravín a stravovanie
9 %

387  Kč 427 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Cieľom vysokoškolskej učebnice je oboznámiť študentov bakalárskeho štúdia odboru výživa ľudí s vývojom gastronómie a so základmi spoločného stravovania. Obsah: 1.História, súčasnosť a trendy v gastronómii 2.Spoločné stravovanie 3.Základné druhy potravín a ich použitie pri príprave pokrmov 4.Moderná technológia a technologické zariadenia v gastronómii 5.Technologické postupy a úkony pri úprave potravín 6.Tepelná úprava potravín 7.Zmeny v potravinách počas technologickej prípravy pokrmov 8.Technologická úprava mäsa 9.Bezmäsité jedlá a suroviny na ich prípravu 10.Príprava jednotlivých skupín pokrmov 11.Svetové gastronómie
Autor:
Nakladatel: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
ISBN: 978-80-552-1585-3
Rok vydání: 2016
Jazyk : Slovenština
Vazba: pevná
Počet stran: 222
Mohlo by se vám také líbit..