Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Úterý 07.05
PPL Úterý 07.05
Osobní odběr Čtvrtek 09.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Hygiena výživy a stravovania (slovensky)

 Hygiena výživy a stravovania
11 %

292  Kč 327 Kč

Odesíláme do 3 až 5 dní

Sleva až 70% u třetiny knih
Vysokoškolská učebnica ponúka komplexný pohľad na uplatňovanie hygienických zásad v stravovacích prevádzkach. Rozvíja flexibilitu jednotlivcov s ohľadom na stále rastúce požiadavky gastronomickej praxe. Rozvoj profesionálnej osobnosti je podporovaný informáciami v týchto oblatiach: procesy prebiehajúce v zariadeniach spoločného stravovania, hygiena výroby, prípravy a podávania pokrmov, prevádzková a osobná hygiena, sanitácia vrátane deratizácie a dezinfekcie, manipulácia s odpadmi. Čitatelia sa zoznámia s problematikou alergénov a ich ozančovaním v stravovacích službách, dozvedia sa o hygiene výroby chladených, marazených a termosterilizovaných pokrmov, o hygiene výroby a predaja zmrzliny, ľahodkárskych a cukrárských výrobkov, či o zásadách stánkového a iného ambulantného predaja potravín, pokrmov a nápojov.
Autor:
Nakladatel: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
ISBN: 978-80-552-1806-9
Rok vydání: 2018
Jazyk : Slovenština
Vazba: pevná
Počet stran: 304
Mohlo by se vám také líbit..