Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Čtvrtek 02.05
PPL Čtvrtek 02.05
Osobní odběr Pátek 03.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Cukrářská výroba II

Cukrářská výroba II
5 %

270  Kč 283 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Šlehané hmoty, třené hmoty, jádrové hmoty, čajové a pařížské pečivo, smetanové výrobky a náplně, ozdoby a příprava hmot, speciální výrobky.
Autor:
Nakladatel: INFORMATORIUM, spol. s r.o.
ISBN: 978-80-7333-098-9
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 184
Zařazení: učebnice středních škol cukrářství potravinářská technologie
Mohlo by se vám také líbit..