Cukrářská výroba II
5
%
270 Kč 283 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Šlehané hmoty, třené hmoty, jádrové hmoty, čajové a pařížské pečivo, smetanové výrobky a náplně, ozdoby a příprava hmot, speciální výrobky.
Autor: | Ludvík Bláha |
Nakladatel: | INFORMATORIUM, spol. s r.o. |
ISBN: | 978-80-7333-098-9 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 184 |
Zařazení: | učebnice středních škol • cukrářství • potravinářská technologie |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Čeština pro učební obory SOU
Kvítková Naděžda
-
Suroviny UO cukrář
František Šrek; Ivana Kopová; Ludvík Bláha
-
Cukrářská technologie - 2. vydání
Alena Půlpánová
-
Čítanka pro učební obory SOU
Josef Soukal
-
Občanská nauka pro střední odborná uč...
Vladislav Dudák
-
Matematika pro dvouleté a tříleté uče...
Emil Calda
-
Jazyk latinský I
Jan Kábrt
-
Angličtina pro zdravotní sestry
Sergej Vladislav Buldov
-
Němčina pro zdravotní sestry
Eva Karasová
-
Základy práva pro neprávníky
Jana Horáková
-
Elektrotechnika III
Antonín Blahovec
-
Angličtina pro strojírenské obory
Dita Gálová
-
Stroje a zařízení
Vladimír Doležal; František Kadlec
-
Elektrotechnická měření
Vilém Srovnal
-
Elektrotechnika I
Antonín Blahovec
-
Odborné kreslení
L. Tvrzníková