Potraviny a výživa – učebnice pro odborná učiliště Kuchařské práce
257 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Učebnice je určena žákům prvního až třetího ročníku odborných učilišť učebního oboru Kuchařské práce. Učební text podává ucelený přehled o základních surovinách potřebných pro přípravu jídel a nápojů. Je členěn v souladu s platnými učebními osnovami a poskytuje základní vědomosti z nauky o výživě. Podává základní informace o složení potravin a významu jednotlivých složek a surovin pro výživu člověka. Učebnice obsahuje kapitoly nazvané Brambory, Zelenina, Ovoce, Vejce, Tuky, Cukr, Nápoje, Jatečné maso a dále specifikuje jednotlivé druhy masa. V závěru textu je žák informován o zásadách správné výživy, různých názorech na výživu, pravidlech hygieny a systému dietní výživy
Autor: | Marie Šebelová |
Nakladatel: | Parta |
Rok vydání: | 2013 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | brožovaná/paperback |
Počet stran: | 116 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Stolničení
Gustav Salač
-
Nová čítanka 1 pro střední školy
neuveden
-
Technologie přípravy pokrmů 1
Hana Sedláčková; Pavel Otoupal
-
Od A do Z: Slabikář pro 1. stupeň ZŠ ...
Dana Dvořáková
-
Dějepis, 2. díl, učebnice pro 2. stup...
Eduard Škoda
-
Čteníčko 2 – pracovní sešit ke čtení ...
Dana Dvořáková
-
Základy angličtiny, 3. díl, učebnice ...
Milan Valenta
-
Procvičujeme počítání – 3, pracovní l...
Blažková Božena
-
Praktický zeměpis, učebnice pro 2. st...
Kortus František
-
Dějepis, 4. díl, učebnice pro 2. stup...
Valenta, Milan
-
Základy angličtiny, 2. díl, pracovní ...
Milan Valenta
-
Čítanka 3.díl - pro 2.stupeň ZŠ prakt...
Vladimíra Gebhartová
-
Výchova k občanství 4. díl učebnice p...
Muller, Oldřich
-
Počítač kamarád, 3. díl, učebnice, pr...
Klech Pavel
-
Zeměpisný obrázkový atlas, učební pom...
František Teplý
-
Zeměpis – Svět, pracovní sešit pro 2....
Kortus František