Potraviny a výživa – učebnice pro odborná učiliště Kuchařské práce
249 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Učebnice je určena žákům prvního až třetího ročníku odborných učilišť učebního oboru Kuchařské práce. Učební text podává ucelený přehled o základních surovinách potřebných pro přípravu jídel a nápojů. Je členěn v souladu s platnými učebními osnovami a poskytuje základní vědomosti z nauky o výživě. Podává základní informace o složení potravin a významu jednotlivých složek a surovin pro výživu člověka. Učebnice obsahuje kapitoly nazvané Brambory, Zelenina, Ovoce, Vejce, Tuky, Cukr, Nápoje, Jatečné maso a dále specifikuje jednotlivé druhy masa. V závěru textu je žák informován o zásadách správné výživy, různých názorech na výživu, pravidlech hygieny a systému dietní výživy
| Autor: | Marie Šebelová |
| Nakladatel: | Parta |
| Rok vydání: | 2013 |
| Jazyk : | Čeština |
| Vazba: | brožovaná/paperback |
| Počet stran: | 116 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Zařízení závodů, učebnice pro odborná...
Marie Šebelová
-
Stolničení
Gustav Salač
-
Nová čítanka 1 pro střední školy
neuveden
-
Technologie přípravy pokrmů 1
Hana Sedláčková; Pavel Otoupal
-
Základy angličtiny, 2. díl, učebnice ...
neuveden
-
Strojní zařízení - Obor zednické prác...
Ilja Kučera
-
Zámečnické práce a údržba, technologi...
Fiala Petr a kolektiv
-
Truhlářské práce - technologie, 2. dí...
Jan Liška
-
Základy angličtiny, 3. díl, učebnice ...
Milan Valenta
-
Kuchařské práce – technologie 1. díl ...
Šindelková Alena
-
Čítanka 3.díl - pro 2.stupeň ZŠ prakt...
Vladimíra Gebhartová
-
Speciální pedagogika nejen pro sociál...
Petra Potměšilová
-
Výchova k občanství 4. díl učebnice p...
Muller, Oldřich
-
Počítač kamarád, 3. díl, učebnice, pr...
Klech Pavel
-
Zeměpis – Svět, pracovní sešit pro 2....
Kortus František
-
Materiály – učebnice pro učební obor ...
Kaděra Vratislav
