Potraviny a výživa – učebnice pro odborná učiliště Kuchařské práce
222 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Učebnice je určena žákům prvního až třetího ročníku odborných učilišť učebního oboru Kuchařské práce. Učební text podává ucelený přehled o základních surovinách potřebných pro přípravu jídel a nápojů. Je členěn v souladu s platnými učebními osnovami a poskytuje základní vědomosti z nauky o výživě. Podává základní informace o složení potravin a významu jednotlivých složek a surovin pro výživu člověka. Učebnice obsahuje kapitoly nazvané Brambory, Zelenina, Ovoce, Vejce, Tuky, Cukr, Nápoje, Jatečné maso a dále specifikuje jednotlivé druhy masa. V závěru textu je žák informován o zásadách správné výživy, různých názorech na výživu, pravidlech hygieny a systému dietní výživy
Autor: | Marie Šebelová |
Nakladatel: | Parta |
Rok vydání: | 2013 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | brožovaná/paperback |
Počet stran: | 116 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Stolničení
Gustav Salač
-
Nová čítanka 1 pro střední školy
Zita Janáčková; Lenka Andrýsková
-
Technologie přípravy pokrmů 1
Hana Sedláčková; Pavel Otoupal
-
Materiály – učebnice pro učební obor ...
Kaděra Vratislav
-
Truhlářské práce - technologie, 2. dí...
Jan Liška
-
Strojní zařízení - Obor zednické prác...
Ilja Kučera
-
Zeměpis – Česká republika, pracovní s...
Kortus František
-
Výchova k občanství 2.stupeň/1.díl pr...
Borejová Stanislava
-
Dějepis, 2. díl, učebnice pro 2. stup...
Eduard Škoda
-
Procvičujeme počítání – 3, pracovní l...
Blažková Božena
-
Dějepis, 4. díl, učebnice pro 2. stup...
Valenta, Milan
-
Základy angličtiny, 3. díl, učebnice ...
Milan Valenta
-
Základy angličtiny, 2. díl, pracovní ...
Milan Valenta
-
Čítanka 3.díl - pro 2.stupeň ZŠ prakt...
Vladimíra Gebhartová
-
Výchova k občanství 4. díl učebnice p...
Muller, Oldřich
-
Počítač kamarád, 3. díl, učebnice, pr...
Klech Pavel