Potraviny a výživa – učebnice pro odborná učiliště Kuchařské práce
222 Kč
Expedujeme 1 až 2 dny
Sleva až 70% u třetiny knih
Učebnice je určena žákům prvního až třetího ročníku odborných učilišť učebního oboru Kuchařské práce. Učební text podává ucelený přehled o základních surovinách potřebných pro přípravu jídel a nápojů. Je členěn v souladu s platnými učebními osnovami a poskytuje základní vědomosti z nauky o výživě. Podává základní informace o složení potravin a významu jednotlivých složek a surovin pro výživu člověka. Učebnice obsahuje kapitoly nazvané Brambory, Zelenina, Ovoce, Vejce, Tuky, Cukr, Nápoje, Jatečné maso a dále specifikuje jednotlivé druhy masa. V závěru textu je žák informován o zásadách správné výživy, různých názorech na výživu, pravidlech hygieny a systému dietní výživy
Autor: | Marie Šebelová |
Nakladatel: | Parta |
Rok vydání: | 2013 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | brožovaná/paperback |
Počet stran: | 116 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Zařízení závodů, učebnice pro odborná...
Marie Šebelová
-
Stolničení
Gustav Salač
-
Nová čítanka 1 pro střední školy
Zita Janáčková; Lenka Andrýsková
-
Technologie přípravy pokrmů 1
Hana Sedláčková; Pavel Otoupal
-
Praktický zeměpis, učebnice pro 2. st...
Kortus František
-
Materiály – učebnice pro učební obor ...
Kaděra Vratislav
-
Zámečnické práce a údržba, technologi...
Fiala Petr a kolektiv
-
Zeměpis Svět - Učebnice pro 2. stupeň...
Kortus František
-
Zeměpis – Svět, pracovní sešit pro 2....
Kortus František
-
Strojní zařízení - Obor zednické prác...
Ilja Kučera
-
Zámečnické práce a údržba, technologi...
Dana Fialová
-
Základy angličtiny, 4. díl, učebnice ...
Milan Valenta
-
Základy angličtiny, 2. díl, pracovní ...
Milan Valenta
-
Náš slabikář – 2. díl, pro 1. stupeň ...
Dana Dvořáková
-
Matematika pro 2. stupeň ZŠ speciální...
Blažková Božena
-
Základy angličtiny, 1. díl, učebnice ...
Milan Valenta