Potraviny a výživa – učebnice pro odborná učiliště Kuchařské práce
216 Kč
Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu
Sleva až 70% u třetiny knih
Učebnice je určena žákům prvního až třetího ročníku odborných učilišť učebního oboru Kuchařské práce. Učební text podává ucelený přehled o základních surovinách potřebných pro přípravu jídel a nápojů. Je členěn v souladu s platnými učebními osnovami a poskytuje základní vědomosti z nauky o výživě. Podává základní informace o složení potravin a významu jednotlivých složek a surovin pro výživu člověka. Učebnice obsahuje kapitoly nazvané Brambory, Zelenina, Ovoce, Vejce, Tuky, Cukr, Nápoje, Jatečné maso a dále specifikuje jednotlivé druhy masa. V závěru textu je žák informován o zásadách správné výživy, různých názorech na výživu, pravidlech hygieny a systému dietní výživy
Autor: | Marie Šebelová |
Nakladatel: | Parta |
Rok vydání: | 2013 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | brožovaná/paperback |
Počet stran: | 116 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Stolničení
Gustav Salač
-
Receptury teplých pokrmů 8.vydání
Jaroslav Runštuk
-
Nová čítanka 1 pro střední školy
neuveden
-
Technologie přípravy pokrmů 1
Hana Sedláčková; Pavel Otoupal
-
Zajímavé čtení – 1. díl (7. a 8. ročn...
Gavendová Jana
-
Je nás pět - 1.sešit: Cvičebnice počt...
Krista Hemzáčková
-
Náš slabikář – 1. díl, pro 1. stupeň ...
Vladimír Linc
-
Cukrářské práce, technologie (1.–3. r...
Měsíčková Věra
-
Stolničení - učebnice pro odborná uči...
Šindelková Alena
-
Kuchařské práce – technologie 2. díl ...
Čermáková Ludmila
-
Speciální pedagogika nejen pro sociál...
Petra Potměšilová
-
Základy angličtiny, 2. díl, učebnice ...
neuveden
-
Strojní zařízení - Obor zednické prác...
Ilja Kučera
-
Zámečnické práce a údržba, technologi...
Fiala Petr a kolektiv
-
Truhlářské práce - technologie, 2. dí...
Jan Liška
-
Procvičujeme počítání – 3, pracovní l...
Blažková Božena