Chřest v kuchyni
96
%
49 Kč 1 305 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Kniha přináší zkušeným i mladým kuchařkám i zahrádkářům základní informace o chřestu, jak botanické, tak návod na zahrádkářské pěstování této zeleniny. Navazují kapitoly s recepty, které dokazují, že chřest má nekonečně mnoho kuchařského využití. Publikace končí informacemi o účincích chřestu na lidské zdraví.
Autor: | Jarmila Teplíková |
Nakladatel: | Vyšehrad |
ISBN: | 80-7021-837-1 |
Rok vydání: | 2006 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 110 |
Zařazení: | příručky • jídla • kuchařské recepty • chřest |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Makrobiotická kuchařka
Iva Chourová
-
Labyrint pohybu
Pavel Kolář
-
Píseň písní
Jaroslav Seifert
-
100 jednoduchých věcí, které můžete u...
Jean Carper
-
Etika
Wolfgang Huber
-
Písek a pěna
Chalíl Džibrán; Johana Vojnárová
-
Na Zemi jsme na okamžik nádherní
Františka Schormová, Ocean Vuong
-
Albert ze Šternberka
David Papajík
-
Smrt z milosti
Peter Tremayne
-
Hedvábné stezky
Frankopan Peter
-
O trojí cestě
Giovanni Fidanza Bonaventura
-
Hannibal: Nepřítel Říma
Ben Kane
-
Jak porozumět kočičí řeči
kolektiv
-
Kuchařka při onemocnění slinivky
Růžena Milatová
-
Jak porozumět psí řeči
kolektiv
-
Historický atlas Bible
Enrico Galbiati, Filippo Serafini