Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Úterý 30.04
PPL Úterý 30.04
Osobní odběr Čtvrtek 02.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Rajčata na 170 způsobů

Rajčata na 170 způsobů

49  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Rajčata patří mezi jednu z nejoblíbenějších a nejrozšířenějších zelenin. A přitom v Evropě se objevila až v 16. století, ale v té době byla považována za jedovatou rostlinu. Jinak pocházejí z Jižní Ameriky. Jsou zdrojem vitamínu C, provitaminu A, B1 a PP. Dále obsahují z nerostných látek vápník, draslík, fosfor a železo. Pomáhají předcházet potížím krevního oběhu a podle posledních vědeckých výzkumů pomáhají chránit před rakovinou. Rajčata v syrovém stavu používáme zejména do salátů, či při různých příležitostných pohoštěních. Jsou ale vhodná také pro dušení, zapékání, či smažení. Však stači prolistovat novou kuchařku Kariny Havlů, abychom se dověděli, jak s rajčaty zacházet, jak je nejlépe skladovat, připravovat a nechat se inspirovat 160 recepty, které jsou zaměřeny nejen na česká, ale i světová rajčatová jídla, zejména pak z Itálie, kde autorka již přes dvacet let z části žije.
Autor:
Nakladatel: Vyšehrad
ISBN: 978-80-7021-992-8
Rok vydání: 2009
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 124
Zařazení: jídla kuchařské recepty rajčata
Mohlo by se vám také líbit..