Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Čtvrtek 02.05
PPL Čtvrtek 02.05
Osobní odběr Pátek 03.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Dobrodružství zahradního architekta

Dobrodružství zahradního architekta
13 %

310  Kč 355 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Zahrada je téma, které spojuje všechny výukové lekce této publikace. Vhodná je pro mladší žáky 2. stupně k podpoře jejich čtenářské a matematické gramotnosti. Zahrada pojatá jako místo dobrodružství, ale i jako součást mytologie se stane také prostorem, kde je možné vhodnými metodami a činnostmi rozvíjet jazykovou komunikaci a mezilidské porozumění. Matematickou gramotnost pak budou žáci rozvíjet jako zahradní architekti. Dorozumívání se – kultivovaně, výstižně, vhodné užití verbálních, nonverbálních a paralingválních prostředků Matematická gramotnost – praktické úlohy z běžného života, podobnost s testováním TIMSS a PISA Zahrada – její proměny, zahradní architekt, Zahrada fantazie a osudu, zahrada z(Z)emě V obsažených úkolech budou žáci vedle čtenářské gramotnosti rozvíjet také gramotnost matematickou. Motivujícím prvkem je řešení praktických úloh plynoucích z běžného života a jejich podobnost s úlohami mezinárodních testování TIMSS a PISA.
Autor:
Nakladatel: RAABE
Jazyk : Čeština
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 94
Zařazení: metodické příručky základní školy didaktické hry sociální dovednosti čtenářská gramotnost aktivizační metody ve výuce numerická gramotnost přírodovědná gramotnost
Mohlo by se vám také líbit..